BACKSTREET BOYS koncert…

AZ ÓRIÁSI ÉRDEKLŐDÉS MIATT A BACKSTREET BOYS BEJELENTETTE A DNA VILÁGKÖRÜLI TURNÉ FOLYTATÁSÁT 2022-ES EURÓPAI HELYSZÍNEKKEL IS 

KÖZTÜK EGY BUDAPESTI KONCERTTEL NOVEMBER 2-ÁN

JEGYEK ÁPRILIS 8-TÓL KAPHATÓK

A Backstreet Boys, minden idők egyik legtöbb lemezt eladó zenekara bejelentette DNA elnevezésű világkörüli turnéjának folytatásaként az őszi brit és európai koncertjeit. Az új dátumok többek között tekintélyes fellépéssorozatot foglalnak magukban Németország-szerte, egy nagyon különleges showt a londoni The O2-ben, és egy Budapest Aréna fellépést is. A banda utoljára 2019-ben koncertezett Európában, több mint 350 ezer jegyet eladva. A DNA World Tour ezen a hétvégén Las Vegasban indul újra négy fellépéssel a Caesars Palace-ban április 8-án és 9-én, majd 15-én és 16-án, május elejétől szeptember közepéig amerikai koncertekkel folytatódik, és október elején kezdi meg európai szakaszát.

Jegyek április 8-án 10 órától kaphatók, a budapesti koncertre a www.livenation.hu és a www.funcode.hu oldalakon keresztül lehet belépőket vásárolni. A hivatalos rajongói klub, a Backstreet Army Fan Club tagjai már április 6-tól élhetnek elővásárlási jogukkal – további részletek a https://backstreetboys.com/fan-club/ oldalon. Elővásárlásra a regisztrált Live Nation tagoknak is lesz lehetőségük, április 7-én 10 órától.

Az ukrajnai otthonuk elhagyására kényszerült emberek segítése és a példa nélküli szolidaritás támogatása érdekében a Backstreet Boys a 2022-es DNA turné jegyeladásaiból származó bevétel egy részét az UNHCR, az ENSZ Menekültügyi Főbiztosának Hivatala számára ajánlja fel. Ez a hozzájárulás segíti a menekülteket és a lakóhelyüket elhagyni kényszerült embereket Ukrajnában, és a szomszédos országokban. Ha meg szeretné tudni, hogyan támogathatja a veszélyhelyzet által érintetteket, látogasson el a szervezet honlapjára.

A banda egy új dokusorozatot is megjelentetett, Making Of The DNA Tour címmel, amelyben a rajongók bepillantást nyerhetnek a világkörüli turné kulisszatitkaiba. Az első rész már elérhető itt, a további részek pedig a csapat YouTube oldalán lesznek láthatók.

DNA World Tour 2022 – európai dátumok:

Október 3. – Lisszabon – Altice Arena

Október 4. – Madrid – WiZink Center

Október 6. – Barcelona – Palau Sant Jori

Október 9. – Amszterdam – Ziggo Dome

Október 12. – Berlin – Mercedes-Benz Arena

Október 15.- Hannover – ZAG Arena

Október 18. – Mannheim – SAP Arena

Október 20. – München – Olympiahalle

Október 22. – Bologna – Unipol Arena

Október 25. – Hamburg – Barclays

Október 27. – Zürich – Hallenstadion

Október 29. – Krakkó – Tauron Arena

Október 30. – Lipcse – QUARTERBACK Immobilien ARENA

Október 31. – Köln – Lanxess Arena

November 2. – Budapest – Papp László Budapest Aréna

November 4. – Dortmund – Westfalenhallen

November 6. – London – The O2

A BACKSTREET BOYS

A Backstreet Boys már 29 éve szállítja a slágereket, amivel a popzene egyik leghíresebb előadója lett. Számtalan #1 sikerével, rekordokat döntő turnéival, rengeteg díjával és 130 millió példányt meghaladó lemezeladásával a BSB minden idők legsikeresebb fiúbandája.

2019 elején a Backstreet Boys kiadta DNA címmel 10. stúdióalbumát, amely 1. helyen debütált a slágerlistákon. A lemezről kimásolt Don’t Go Breaking My Heart kislemezt Grammy-díjra is jelölték, és 10 év után ez volt első Billboard Hot 100 slágerlistás sikere a csapatnak. Megjelenése után a dal azonnal az 1. helyre ugrott az iTunes listáin, és több mint 22 országban szerepelt a slágerlistákon.

2019 májusában indult el The DNA World Tour, amely 18 év után a csapat legnagyobb turnéja volt, és végig teltházas koncertekkel zajlott Észak- és Dél-Amerikában, Európában és Ázsiában. A júniusi budapesti koncertre is napok alatt elfogyott az összes belépő.

Pályafutása során a Backstreet Boys emberek millióit bűvölte el slágereivel és lenyűgöző koncertjeivel, és ez a rajongás az óriási sikerű visszatérésüket követően is változatlan.

A budapesti koncert kapcsán további infó:

www.livenation.hu

www.funcode.hu