6 hasznos online tanfolyam, ha vállalkozás indításán gondolkozol

Ha vállalkozás indítását fontolgatod, tudnod kell, hogy nem elég, ha a saját szakmádban profi vagy. Számos új ismeretet kell elsajátítanod ahhoz, hogy sikerre vidd az üzletedet. Szerencsére már rengeteg, szinte fillérekért elérhető online tréning és tanfolyam segít abban, hogy megszerezd a szükséges tudást céljaid eléréséhez.


A TanfolyamOKJ.hu új típusú szakképesítéseket és egyéb felnőttképzéseket közvetítő portál összegyűjtötte a leghasznosabb online tanfolyamokat kezdő és haladó vállalkozóknak.

1. Hogyan legyél Te is vállalkozó? mini tanfolyam

Egy jó ötlet elengedhetetlen, de közel sem elég egy vállalkozás sikeres működéséhez. Ezen kívül otthon kell még lenned olyan témákban, mint mondjuk a piackutatás, a különböző üzleti modellek, a vevőszerzés, és valamilyen szinten természetesen az adózási kérdések.

A képzés elsősorban a vállalkozásalapítás előtt állók számára nyújt fontos ismereteket, de a már haladó vállalkozók is hasznos tippeket kaphatnak. A 10 részből álló mini online tanfolyam betekintést nyújt a vállalkozás indítás legfontosabb lépéseibe, és segít elkerülni a kezdő vállalkozók által elkövetett tipikus hibákat.

2. Online marketing tanfolyam

Ma már egy sikeres vállalkozás működtetéséhez elengedhetetlen az online marketing technikák ismerete és készségszintű alkalmazása. Ebben segít az Online marketing tanfolyam, mely során megismered a Facebook és Google Ads hirdetési lehetőségeit, megtanulod, hogyan készíts Instagram kampányokat, elsajátítod a Google Analytics használatát, és belekóstolsz a keresőoptimalizálás (SEO) rejtelmeibe.

3. Triplázd meg a produktivitásod! online kurzus

A vállalkozói lét egyik legnehezebb feladata, hogy saját magad osztod be az idődet. Nincs főnököd, aki megmondja, mikor mit csinálj.

A sikeres vállalkozókat az különbözteti meg a többiektől, hogy ők eredményesen képesek menedzselni az idejüket. Rangsorolják a feladataikat, hatékonyan és fókuszáltan dolgoznak céljaik elérése érdekében.

Ezek a technikák tanulhatók, néhány szokásunk megváltoztatásával már jelentős eredmények érhetők el. A pénzvisszafizetési garanciával elérhető Produktivitás minikurzus részletesen bemutatja ezeket a módszereket.

4. Tartalomgyártási minikurzus

Tartalomgyártási minitréning kiváló útmutatót ad, mit posztolj a vállalkozás közösségi oldalára, és bemutatja, milyen tartalmakkal tudunk követőket toborozni. Segít megtanulni, hogyan építs márkát, és gyárts végtelen minőségi tartalmat, megszakadás nélkül.

A legtöbb kisvállalkozás sokat küzd, hogy hónapról hónapra mindig sikerüljön behozni a megfelelő vevőmennyiséget. Ha már elstartolt a vállalkozásod, biztos ismered azt az érzést, amikor futsz a vevők után folyamatosan.

A márkaépítés nagyon fontos, ha szeretnél visszajáró vevőket szerezni, ebben pedig komoly szerepet játszanak a közösségi oldalak, mint az Instagram és a Facebook.

A minikurzusból megtanulhatod, véletlenszerű posztolgatás helyett hogyan gyárts rengeteg minőségi tartalmat egy jó stratégia mentén.

5. A fotózás alapjai online oktatás

Ma már a legtöbb vállalkozás esetében szükség van arra, hogy jó minőségű fotókkal mutassa be a tevékenységét vagy termékeit a weboldalán és a közösségi oldalakon. Egy profi fotós alkalmazása nem mindig fér bele a keretbe, sokan házon belül oldják meg a képek elkészítését.

Ha te magad szeretnél profinak ható képeket készíteni, akkor mindenképpen el kell sajátítanod a fényképezés alapjait.

Ehhez nem muszáj beiratkoznod már egyből egy több hónapos vagy éves fotós tanfolyamra, hiszen ha nem konkrétan fotózással szeretnél foglalkozni a későbbiekben, akkor A fotózás alapjai című online kurzus tökéletesen elég lesz a számodra, mely részletes tudásanyagot kínál szigorúan a lényegre fókuszálva.

6. A videózás alapjai – YouTube titkok online kurzus

Hogyan fogj hozzá a saját YouTube csatorna indításába, ha semmilyen tapasztalatod nincs a területen? Többek között erre a kérdésre ad választ a Videózás alapjai online tanfolyam.

Ha termékeidet, szolgáltatásaidat szeretnéd videós tartalmakkal népszerűsíteni, vagy YouTube csatorna indításán gondolkozol, mindenképpen meg kell tanulnod, hogyan készíts minőségi videókat, amelyek felkeltik az emberek figyelmét, és követőket, majd megrendelőket generálnak.

Ez az átfogó képzés segítséget fog nyújtani az ötlet gyűjtéstől kezdve a videó felvételén át egészen a pénzkereseti lehetőségekig. A kurzusból megtudhatod a videók optimális felépítését, a videó típusokat, és hogy mi a két legfontosabb tényező a YouTube mutatói közül, amivel az algoritmust kedvezően tudod befolyásolni, ezáltal pedig nagyobb elérést tudsz generálni.

Ha a listában nem találtad meg azt a képzést, amit keresel, a TanfolyamOKJ.hu oldalon további vállalkozóknak szóló online tanfolyamok közt válogathatsz.