Három menyasszonyi ruhája is volt az egykori szépségkirálynőnek

A szélsőséges trendek hódítanak a menyasszonyi ruha divatban

Valóra vált a gyerekkori álma Horváth Cintiának. A Miss Balaton 2014 közönségszavazásának nyertese a napokban örök hűséget fogadott focista szerelmének, Batik Bencének. A nagy nap varázsa viszont az esküvő után sem múlt el, mert a pár Görögországba utazott, hogy ott is kimondják a boldogító igent. Cintiának így nem egy, nem kettő, hanem egyenesen három menyasszonyi ruhája lehetett.

A Miss Balaton mentora már gyermekkorában arról álmodozott, hogy tengerparti esküvője lesz. A házasságkötés örömétől viszont nem szerették volna megfosztani a családjukat és a barátaikat, így tartottak egy 130 fős esküvőt Mándokon, majd elutaztak Santorinire. Cintia elárulta, alig néhány hónapja volt megszervezni mindent, de a ruhái még így is kiemelt figyelmet kaptak.

Mindegyik alkalom más-más stílust kívánt

„Kigondoltam, hogy három esküvői ruhám lesz, mert így volt a legpraktikusabb. Volt egy ruhám a templomi és a polgári szertartásra, volt egy táncolós ruhám és még egy a tengerparti esküvőhöz is, hiszen mindegyik alkalom más-más stílusú ruhát kívánt. Az én ruhámon túl sokkal nagyobb fejtörést okozott Bence öltönyének a kiválasztása, de végül minden tökéletes lesz” – mondta az egykori szépségkirálynő.

Cintiának az alakjával szerencséje van, hiszen szinte minden tökéletes áll rajta, de még így is kapott segítséget, hogy mi illik és mi nem.

„Nagy segítség volt számomra, hogy Cinti tudta, hogy milyen ruhát, illetve ruhákat szeretne és ezt az információt át is adta nekem. Így tudtam, hogy mit kell keresni pontosan a nagy napra. Volt neki egy nagyon szép templomi, bevonulós uszályos ruhája, ez egy kicsit klasszikusabb darab volt. A második ruha már a tánctérre illett, ez egy csillogósabb, modernebb ruha volt, kicsit szexisebb fazon. A tengerparti ruhája pedig tökéletesen illeszkedik a görög életérzésbe, a homokhoz és a tenger lágy habjaihoz” – árulta el Barlow Camilla.

Sok menyasszony nyitott az új ötletekre

A Privé Salon by Camilla tulajdonosa hozzátette, ma a legtöbb menyasszonynak már határozott elképzelése van arról, hogy miben szeretne férjhez menni, de sokszor az újra is nyitottak az arák.

„Szeretem, ha van rálátásom a stílusra, akár a helyszínre, ahol az esküvő lesz, mert lehet éppen olyan ruhát javaslok, amire a menyasszony nem is gondolt. Sokszor előfordul, hogy megérkeznek egy fix elképzeléssel, végül teljesen más ruhával távoznak a szalonból, mert elfogadják a véleményemet. Nálunk az is talál ruhát, aki teltebb, extrém magas, vagy épp nagyon alacsony. Mindenkinek tudunk segíteni, és kihozni azt a tökéletes sziluettet, amit a menyasszony szeretne magából megmutatni” – mondta Barlow Camilla.

Klasszikustól a szexisig

A menyasszonyi ruhaszalon tulajdonosa szerint az elmúlt években nem történt nagy változás a trendekben. Ennek kicsit, még a koronavírus-járvány is az oka lehet.

„Érdekes, hogy két szélsőséges trend hódít: a nagyon visszafogott, klasszikus, akár egy picit zárt, letisztultabb ruhák és a nagyon csillogós, nagyon szexis, kicsit már-már áttetsző ruhák. Ezek a végletek, amik most dominálnak. A fazonban továbbra is népszerűek a sellő-fazonú ruhák, de épp úgy a klasszikus „hercegnős” ruha is. Kicsit a Covid-19 átformálta a trendeket, hiszen több kisebb esküvőt tartottak, sokat akár külföldön. Így szempont volt, hogy a ruhák könnyen, gyűrődésmentesen férjenek el a bőröndbe” – tette hozzá Barlow Camilla, aki szerint kifejezetten jó ötlet egy esküvőre több ruhát is választani, mert nem csak praktikus, de kényelmes is a menyasszonyok számára.