Simon Kornél rendezésében mutatják be az Egyedül nem megy zenés játékot a 6SZÍN-ben, mely Presser Gábor “Presser könyve” című könyvének egyes részleteinek felhasználásával készült.

Az “Egyedül nem megy” szórakoztató, elgondolkodtató, szcenírozott koncert-előadást június 16-án mutatják be a 6SZÍN-ben Murányi Tünde, Szarvas Anna, Borbély Richárd, Telekes Péter, Csákvári Krisztián, Kocsis Dénes és Hajós Szilárd szereplésével.

A színpadi művet, Presser Gábor ” Presser könyve” című könyve egyes részleteinek felhasználásával Vajda Katalin írta. Rendezője Simon Kornél.

 

A produkció zenei vezetője Vecsei László, koreográfusa Bodor Johanna. A díszletért és a jelmezért Ignjatovic Krisztina, a fényekért Markó Zsolt felel. A zenekar tagjai Hoffmann György, Dobos László, Hajba Áron, Hajba Imre és Almann Gergő.

Az előadás ajánlója:

Hogy az meg mi és mi kell hozzá?

Kell egy nagyformátumú művész, jelen esetben zenész és zeneszerző, aki vette a bátorságot, hogy a múlt évszázad közepe felé, Magyarországon szülessen meg.

Kell az ő eseménydús élete és egyedülálló munkássága.

Kell egy író, aki a könyvéből darabot ír.

Kell hét baromi jól éneklő és játszó színész.

Kell egy elképesztően profi zenekar.

Kell zene. Jó zene. Nagyon jó zene!

Kell huszonegy dal.

Kell millió nagy és apró szórakoztató ötlet, játékban, zenében, táncban.

Kell látvány, ami egyszerű, mégis ötletes és magával ragadó.

És végül kell ön, hogy eljöjjön, megnézze, lassan elengedje magát, dúdoljon, énekeljen, emlékezzen, merengjen, megdöbbenjen, nevessen, sírjon, majd vonja le a tanulságot: egyedül nem megy!

 

A bemutató időpontja: 2022. június 16. 19 óra.

Következő előadás: 2022. június 17. 19 óra.