Strandok Éjszakája országszerte 13-ik alkalommal!

Nem vagyunk babonásak, immár 13.-ik alkalommal szervezzük meg a Strandok Éjszakáját!

Az idei nyár legforróbb éjszakájára készülnek a magyarországi strandok: színvonalas programokkal várják 2022. július 30-án az éjszakai fürdőzés szerelmeseit. A Strandok Éjszakája országos rendezvényhez hazánk több, mint 40 fürdője csatlakozott az ország minden részéből.

A Magyar Fürdőszövetség által meghirdetett rendezvényen az éjszakai fürdőzést vízi mozi, stand-up comedy, sportprogramok, tűzzsonglőrök, szaunaprogramok, zumbashow, habparty egészítik ki. Koncertekkel, DJ-k fellépésével várják a strandok szerelmeseit Berettyóújfalutól Sárvárig, Körmendtől Gyuláig. Több fürdő kedvezményes belépővel és hosszított nyitva tartással fogadja a fürdőzni és bulizni vágyókat, akár hajnal kettőig is gyönyörködhetünk a csillagos égben a termálmedencében üldögélve. A hazai fürdők kipróbálására, megismerésére remek alkalmat jelent a július 30-i, szombat esti Strandok Éjszakája.

Az idén 30 éves Magyar Fürdőszövetség kiemelten kéri a Vendégeket, hogy csak egészségesen és fokozott odafigyeléssel vegyenek részt az országos programsorozat rendezvényein. Mindemellett az idén 13. alkalommal meghirdetett Strandok Éjszakája ebben az évben is felhívja a figyelmet arra, hogy az esetleges járványügyi körülmények mellett a fürdőzés kifejezetten biztonságos szórakozást nyújt a Vendégek számára.

A csatlakozó fürdőkről és a programokról a www.furdoszovetseg.hu weboldalon és a Szövetség hivatalos közösségi oldalán, a Csobbanj Velünk Facebook oldalon kaphatnak bővebb felvilágosítást.