HÍRESSÉGEK VALLANAK EGY KIRÚGOTT FIÚRÓL A TIKTOKON

Egymás után bukkannak fel magyar sztárok a Digital Producer TikTok oldalán, hogy kiálljanak a cégtől kirúgott egyik fiú ügyében. Közben egy megdöbbentő bűntény körülményeiről is mesélnek. Puskás Peti, Csonka András, Balázs Andi, Botos Éva és Szaszák Zsolt mellett megjelent már Götz Anna, Gerlits Réka és Mészáros Piroska is az oldal videóiban.

A Digital Producer egy rejtélyekkel teli történetet mesél el egy internetes fikciós sorozaton keresztül, ami úgy tűnik, alaposan megmozgatta a hazai hírességeket.

Bejelentkezéseikből egy elképesztő családi dráma bontakozik ki, melyben emberrablás, beépített ügynök, egy elszakított testvérpár és egy kirúgott fiú is szerepel, akit úgy tűnik, többen is ismernek a sztárok közül. A sok rejtély kibogozásában a nézők is részt vehetnek interaktív módon, és az oldal által indított kihívásokban pénzt is nyerhetnek.

A Digital Producer mögött Horgas Ádám áll, aki már nem először kavarja fel az online világát. Az 1990-es években ő honosította meg a színházi trailer fogalmát, 2010-ben elkészítette az első magyar websorozatot Mab címmel, 2011-ben pedig létrehozta az első Európai Websorozat Fesztivált Andy Vajna fővédnökségével. A Digital Producert lányaival, Rebekával és Ráhellel hozta létre, akik aktív közreműködői is a titkokkal teli oldalnak.