Magyar arénás koncertet jelentett be Thomas Bergersen és Nick Phoenix-Two Steps From Hell – Live

2023. szeptember 27-én 20 órától a Papp László Budapest Sportarénában élő koncerten lesznek hallhatóak Thomas Bergersen és Nick Phoenix művei. A világhírű zeneszerzők összefogásából indult Two Steps from Hell amerikai formáció olyan filmek zenéihez is nevét adta, mint a Harry Potter, A Karib-tenger kalózai vagy az X-Men. Élő koncertshow-jukat Európa legnagyobb koncerthelyszínein mutatják be, a helyszínek közé választották Magyarországot is.

A 2022-es óriási sikerük után a Two Steps From Hell Live 2023-ban ismét felrázza rajongóit energikus és ellenállhatatlan élő showjával Európa legnagyobb arénáiban. A Two Steps From Hell Live először lép fel a Magyarországon, 2023. szeptember 27-én 20 órától a Papp László Budapest Sportarénában adnak koncertet.

A Two Steps From Hell zeneszerződuó sok milliárdos nézettséggel büszkélkedhet a YouTube-on, Spotify-on és más streaming platformokon, a világ legsikeresebb médiazenei producerei közé tartoznak. A rajongóik által régóta várt első turnéjuk 2022 nyarán indult világpremierként, és Európa-szerte nyűgözte le a közönséget.

A Two Steps From Hell újraértelmezi a zenekari játékot: fiatal, izgalmas és egyben innovatív. Különböző zenei témák egész arzenálja bontakozik ki, olykor kelta beütéssel tarkítva, rock és metál hangzásokkal vagy filmes dallamokkal. Egyedülálló zenekaruk és kórusuk mellett a műsorokat a világhírű alkotóik kísérik: Thomas Bergersen és Nick Phoenix zeneszerzők, zongorán, hegedűn illetve ütőhangszereken irányírják a showt. Az előadás erőteljes, felemelő zenével és szenvedéllyel borzolja fel mesterien az érzelmeket, és olyan fantáziavilágokba kalauzol el, ahol bármi megtörténhet.


Az egyedülálló show a Semmel Concerts és a Tomek Productions által jött létre.
A “Two Steps From Hell: Live” album 2022. november 4.-én jelent meg világszerte a Sony Music gondozásában. Fontos információ az új album vásárlóinak: Minden jegyvásárló a belépőjegyen feltüntetett QR kód segítségével 15% kezdvezménnyel vásárolhatja meg a legújabb Two Steps From Hell Live albumot.

Two Steps From Hell
2006-ban Thomas Bergersen és Nick Phoenix zeneszerzők megalkották a Two Steps From Hell-t, miután felismerték, hogy zenéjükben milyen nagy potenciál rejlik. Kezdetben a filmipar számára készült zenék készítésére szakosodtak, főként filmelőzetesekre, egy olyan zenetípusra, amely felidéző és szuggesztív témákat igényel, de azonnali hatást érnek el. Kompozícióik olyan történetek előzetesében jelentek meg, mint a Harry Potter, a Karib-tenger kalózai vagy a Star Trek stb.
Jelen vannak mindenhol, a filmekben a reklámokban, a televízióműsorokban, a sportversenyeken, és általában minden olyan műsorban, ahol az epikus zene megjelenik. A Two Steps From Hell kezdetben csak kereskedelmi használatra készített zenét, de műveik olyan népszerűek lettek, hogy 2010 májusában úgy döntöttek, Invincible címmel nyilvános albumot adnak ki, ami a legnagyobb slágereik gyűjteménye.

Semmel Concerts-ről
A Semmel Concerts Entertainment GmbH Európa egyik vezető rendezvényszervezője, és évek óta a POLLSTAR top 10 promótere között szerepel világszerte. A CTS Eventim AG-vel, Európa legnagyobb jegyszolgáltatójával együtt cégvezető az otthoni piacon és nemzetközi pozíciót szerzett az EVENTIM LIVE szórakoztató hálózat égisze alatt.
A Semmel Concerts hálózat nagyjából 150 alkalmazottat foglalkoztat nyolc irodában Németország szerte. A társaság részesedéssel rendelkezik a Promoters Group Münchenben és az Arena Berlin Betriebs GmbH-ban is. 2020 óta a bécsi Show Factory Entertainment GmbH egyedüli részvényese.
A számos hazai és nemzetközi produkcióval a társaság több mint 1500 rendezvényt szervez évente több mint 5 millió éves látogatóval. A Semmel Concerts Entertainment GmbH számos Live Entertainment Awardot (LEA) érdemelt ki, köztük az „Év promótere” díjat.
Tomek Productions-ról
A Tomek Productions székhelye Bécsben, található, és multimédiás koncertkoncepciókat fejleszt a film- és médiazenére összpontosítva. Az olyan eseményekkel, mint a “Hollywood in Vienna”, amelyeket világszerte közvetítenek a televízióban, valamint olyan nemzetközi turnézó produkciókkal, mint a “The World of Hans Zimmer”, a Tomek Productions piacvezetővé nőtte ki magát a film- és médiazene események területén.
A koncertek, a zene, a látvány, a fény és a tér kreatív összjátékaként zajlanak, harmonikus, magával ragadó és érzelemteli epikus hangulatot teremtve.


A koncert magyar szervezője a Green Stage Production.
A Green Stage Production mottója: 
“Földünk védelme tudatos célunk, ezért minden általunk megrendezésre kerülő koncert, előadás megvalósításához szükséges energiafelhasználás adataiból kiszámítjuk az adott események ökológiai lábnyomát, hogy ezen számítások eredményeként annyi fát ültessünk hazánkban, amely a keletkezett ökológiai lábnyomot ellensúlyozni képes

A turné előzetese 2022. november 17. 10:00 órától elérhető az alábbi linken:
https://www.youtube.com/watch?v=I-5bSsH1noY
Jegyértékesítés kezdete: 2022. november 15. kedd 10:00 órától.

HU: https://www.eventim.hu/hu/jegyek/two-steps-from-hell-live-2023-budapest-papp-laszlo-sportarena-595121/event.html

Thomas Bergersen & Nick Phoenix
Two Steps From Hell – Live
Európai turné 2023

2023.09.16.                  Prága               O2 Universum
2023.09.19.                  Berlin               Mercedes-Benz Arena
2023.09.20.                  Leipzig             QUARTERBACK Immobilien ARENA
2023.09.22.                  Düsseldorf       Mitsubishi Electric Halle
2023.09.24,                  München          Olympiahalle
2023.09.26,                  Bécs                Wiener Stadthalle – Halle D
2023.09.27.                  Budapest          Papp László Sportaréna
2023.09.23,                  Zürich              Hallenstadion Zurich
2023.10.01.                  Lyon                Amphitheatre
2023.10.03.                  Paris                Le Zénith

További infók:
www.twostepsfromhell-live.com
http://www.greenstageproduction.com/hu/
https://www.facebook.com/GreenStageProd
https://www.instagram.com/greenstageproduction/
https://www.youtube.com/channel/UC9bN-LKBGr__YBJlW84wC4Q/featured