Magyarországon kevésbé elterjedt, prémium nyugdíjas otthon épül Gödön

Wellness részleg és moziterem is lesz a Golden Palace Göd apartmanházban

Egyedülálló panorámával, elegáns lakosztályokkal és hatalmas ősfás parkkal nyitja meg kapuit 2023. április 3-án Göd prémium nyugdíjas otthona a város zöldövezetében.  A Golden Palace Göd apartmanház lakói minden nap igazi luxus nyaraláson érezhetik majd magukat: a wellness részleg szolgáltatásai között szauna világ és pezsgőfürdő is van, az épületben található színház- és moziterem különleges programokkal kecsegtet, a fodrászatban, kávézóban és cukrászatban elérhető szolgáltatások pedig még kényelmesebbé teszik majd az életet. A helyben rendelő orvosok és szakorvosok mellett gyógytornász, életmód-tanácsadó és dietetikus várja az ideköltözőket.

Ötcsillagos golfhotelként működött sokáig az a hét hektáron elterülő csodálatos épület Gödön, amely hamarosan prémium nyugdíjas otthonként nyithat ujjá. A homlokzat és a belső terek felújításával, a korábbi lakosztályok átalakításával és bővítésével az impozáns ingatlanban összesen 85, egyenként 40 és 149 négyzetméter közötti egyedi megjelenésű, minőségi berendezésekkel felszerelt, bámulatos panorámával rendelkező apartman várja lakóit.

A Golden Palace Göd nem egy klasszikus értelemben vett „magán idősek otthona” vagy „luxus idősek otthona”, hanem egy olyan, prémium környezetet és kiemelkedően széleskörű és színvonalas szolgáltatást nyújtó nyugdíjasház, amely kivételes lehetőséget kínál az idősödő korosztály számára egy tartalmas és biztonság élet megteremtéséhez.

A Magyarország kevésbé elterjedt életformát nyújtó apartmanház egy több hektáros, hatalmas ősfás parkban található, benne fürdésre, horgászatra, csónakázásra is alkalmas tóval, amely tökéletes élettér az idősödő korosztály számára a minőségi, aktív életre.

Fodrászat üzemel majd, bálokat is rendeznek

A projekt mögött álló csapat fontosnak tartja a fókuszt az életminőség megőrzésére helyezni, ezért az otthonban több életmód részleg is fellelhető. A főépületben wellness található, ahol beltéri medence, kültéri medence, pezsgőfürdő, szauna világ és tornaterem kapcsolja majd ki az itt lakókat.

A helyben rendelő orvosok, szakorvosok mellett gyógytornász, életmódtanácsadó, dietetikus várja az ideköltözőket, akik hétköznapjait a fodrászatban, butikban, kávézóban, cukrászdában elérhető termékek és szolgáltatások teszik még inkább felhőtlenné és kényelmessé. Az épületben található színház-, és moziterem helyben kínál különleges programokat, de a főváros közelsége, könnyű és gyors megközelíthetősége számtalan további kulturális és sport programon való részvételre ad lehetőséget lakói számára.

A kivitelezők a kulturális programokról sem feledkeztek meg: az irodalmi körtől kezdve, az énekkaron át, a festő szakkörig az idegen nyelvklubon át, színes program lehetőségeket kínálnak helyben. Ezenfelül különböző koncertek és bálok megrendezésével is segítik a jókedv fenntartását.

Az igényes szolgáltatásoknak természetesen ára van – de korántsem olyan borsos, mint a külföldi, hasonló létesítményeknek; arra ügyelnek a fenntartók, hogy a hazai bérekhez és körülményekhez igazítsák a lehetőségeket. A beköltözők egy nagyon biztonságos polgárjogi szerződés alapján élethosszig tartó bérleti jogviszonyt létesítenek az apartmanra, illetve különböző egészségügyi és más szolgáltatásokat tartalmazó csomagok közül tudnak választani. A Golden Palace Göd teljes komplexuma saját forrásból épül meg, a jelentős szakmai tapasztalattal és elhivatottsággal rendelkező munkavállalók létszáma pedig kezdetben 70 fő lesz.

További információ: https://www.goldenpalacegod.hu/