Szerdán Budapestre jön Peppa malac

A BOK csarnokban is látható lesz a „Peppa Pig’s Celebration” PEPPA malac – LIVE!

December 28-án a budapesti BOK csarnokban lesz látható a Peppa Pig’s Celebration című élő gyermekelőadás. A magyar turné során ezután még Szegeden, Pécsett és Veszprémben is találkozhatnak a kicsik a kedvenc mesehőseikkel.

Gyermekeink kedvenc rajzfilmhőse a méltán népszerű, vicces és aranyos Peppa malac először érkezik élőben Magyarországra. Néhány évvel ezelőtt a tévénéző gyerekek kérésére a jogtulajdonos és egyben a világ egyik vezető produceri társulása létrehozta minden idők legsikeresebb színpadi gyermek produkcióját a Peppa Pig’s Celebration-t.

Azóta Peppa a világ számos országában hozta el a gyermekeink számára a tökéletes programot, de most végre Magyarországon is láthatjuk. Az előadáson megtudhatjuk milyen fontos és különleges kincs a közös emlékek gyűjtése. Peppa malac egy különleges meglepetésre érkezik haza. Mama malac titokban előkészített már mindent, hogy az egy igazi ajándék legyen. Azonban Peppa és Zsoli mindketten túl kíváncsiak és türelmetlenek voltak ahhoz, hogy várjanak, így Mama malac megosztja velük a nagy meglepetést: egy óriási családi fotóalbumot.

Ez a bájos, 75 perces élő show kiváló szórakozás az egész család számára, amely tele van jókedvvel barátsággal, óriási pattogó labdákkal, humorral, énekekkel, amelyen a nézők is interaktívan részt vesznek. Az előadáson rengeteg dal, sok meglepetés és persze nevetés várja a nézőket.

A showműsor december 28-án a budapesti BOK csarnokban lesz látható. A magyar turné során ezután még Szegeden, Pécsett és Veszprémben is találkozhatnak a kicsik a kedvenc mesehőseikkel.