A tökéletes feltöltődés szigete a Dunakanyarban

Egy meghitt séta a Dunaparton, egy gyertyafényes vacsora a teraszon Fellegvárra néző panorámával, egy közös családi csobbanás a medencében vagy egy fantasztikus kirándulás! Ez vár mindenkire, aki a visegrádi Royal Club Hotel ****Superior-ba látogat.

Visegrád a Dunakanyar kis ékszerdoboza, számos történelmi, természeti és kulturális látnivalójával, rengeteg programmal és izgalmas, gyönyörű kirándulóhellyel a pihenni vágyók és kikapcsolódást keresők egyik kedvenc desztinációja egész évben.

Szükség van azonban egy kiváló kiindulópontra, ahonnan felfedezhetik a környék szépségeit, egyben egy olyan helyre, ahova visszatérhetnek egy fárasztó kirándulás után és átadhatják magukat a feltöltődés és kikapcsolódás élményének. Ennek tökéletesen megfelel a Royal Club Hotel, ami Visegrád Duna-parti útján található, mindössze 400 méterre a központtól.

A szálloda egyedülállóan tágas szobákkal és lakosztályokkal rendelkezik, amelyek mindegyike modern, igényes felszereltségű és többségük páratlan kilátással rendelkezik. A legnagyobb lakosztály 77 négyzetméteres, mely családok, baráti társaságok számára kitűnő választás. Egy másik különlegesség pedig a kifejezetten pároknak kialakított romantikus lakosztály, melynek egyediségét a privát, kétszemélyes jacuzzi adja. A romantikus pillanatokat természetesen itt is az élmények teszik teljessé: virágszirmok az ágyon, meglepetés bekészítés, és egy ínycsiklandó vacsora a szoba teraszán gyönyörű panoráma kíséretében!

A harmónia és pihenés, az ellazulás első számú felelőse a kényeztető wellness szekció, a teljes feltöltődéshez a szálloda számos szolgáltatással szeretne hozzájárulni, így az idelátogatók biztosan visszanyerik testi-lelki kiegyensúlyozottságukat. Kültéri és beltéri medence biztosítja,  hogy maximálisan el tudják engedni magukat: úszómedence az úszás szerelmeseinek, hidromasszázs medence a csendes feltöltődéshez, gyerekmedence a kicsiknek, Kneipp taposó medence, valamint aroma- és fényterápiás szaunák és relaxációs himalájai sókuckó a kikapcsolódás és a felfrissülés jegyében. Ráadásul a tökéletes kikapcsolódás jegyében a szálloda egy különálló, felnőtt wellness szekciót is kialakított szaunával, valamint hidromasszázs medencével. Ha pedig teljesen feltöltődve szeretnének távozni, akkor érdemes a masszázs kínálatból is választani egyet, és átadni magukat a tökéletes pihenés élményének!

Esős idő esetén a gyerekekkel sem kell unatkozni, hiszen animátor, játszószoba, és külön gyermekprogramok segítik teljessé tenni a kikapcsolódást.

Visegrádon az aktív pihenést keresők sem fognak unatkozni, hiszen a környék a sportolni vágyók fellegvára! Legyen szó a visegrádi hegyek felfedezéséről két lábon, vagy éppen két keréken! Járják be a várost, és bringázzanak egy jót a Duna mentén! Amennyiben pedig szeretik a jó túrákat, és bevállalósak is, akkor különböző hosszúságú és nehézségi fokú túraútvonalakból lehet választani! Csak hátizsák és túracipő szükséges, aztán irány a rengeteg!

A hotel mindenki számára nyitott éttermében változatos, trendi ételekkel, bőséges kínálattal várják a kirándulókat – kiemelten odafigyelve az ételérzékenyekre is.

Visegrádon és a Royal Club Hotelben mindenki megtalálhatja a kedvére való kikapcsolódási formát. Különleges lehetőségek várják a romantikus pihenésre vágyó párokat, a felhőtlen szórakozásra vágyó családokat, és a nyugalomra és feltöltődésre vágyó nyugdíjas Vendégeket!

A pihenés itt élménnyé válik!

Foglaljon most:

https://wellnesshotelvisegrad.hu/?utm_source=premiumlap.hu&utm_medium=banner&utm_campaign=homepage_banner