-Hány éves vagy Marcellina? Negyven, vagy hetven? – Hetven, hetven!

Marcellina lendületes nyilatkozásával kezdeném soraimat: „Nem számít ha 70, mert az életkedvem negyven, és ez így van rendben… 😉”.

A szexi szaxis egyik barátja meggyőzte őt, hogy nem múlhat el a 70. születésnapja egy szenzációs party nélkül. Nem sok idő maradt a szervezésre, de három hét alatt mégis feledhetetlen bulit sikerült összehozni sok meglepetéssel.

A jószívű művésznő a Vakok Intézetének szecessziós kamarakoncert termét választotta a rendezvény helyszínéül, több okból kifolyólag. Tavaly a Jónak lenni jó kampányban az Egyszer minden jóra fordul című dallal lépett fel a vakok iskolájának kórusa kíséretében. Idén is terveznek több jótékonysági rendezvényen részt venni, de mindig is szívügyének tekintette a vakok és gyengénlátók támogatását. Elmesélte, hogy itt minden nyugisabban zajlik, mint a mi rohanó életünkben. Amikor meglátogatja őket, a mindig pörgő énekesnő lelassul és élvezi a természetes tempót, a szeretetteljes hangulatot. Mi is megtapasztalhattuk a szívet szorongató légkört, hiszen a kórus Flamich Mária vezetésével az imént említett dalt és egy vidám, klasszikus darabot adott elő a színpadon, majd meglepetésként elénekelték a „Boldog születésnapot!”dalt is. A meghatódott énekesnő végigölelte a kórus minden tagját. Szenzációt váltott ki a kórus tagokból Marcellina kreppelt haja, hiszen sosem tapintottak ilyet korábban.

 

Zenei munkásságából a legnagyobb slágereit eleveníthettük fel, mint pl. a Sexy Lady, A sztár csak te vagy, Ne sírj szaxofonom, melyek videóklippjeit főként a sztárvendégek mosolyogva nézték végig. Fábián Éva, Vincze Lilla, Zalatnay Sarolta, B. Tóth László, Delhusa Gjon, Fásy Ádám, Szigeti Ferenc sem maradhatott le a meghívottak listájáról. A legújabb klipjét is lejátszotta, ahol a zenésztársaival együtt táncoltak.

A világ járt művésznő elárulta, hogy 14 éves kora óta saját maga varrja a fellépőruháinak a 90%-át.  Nem csoda, hogy a Lena Marcell ruhakollekciójával Las Vegas-t, Svájcot, Ausztriát, Németországot is bejárta. Ezután jött csak az igazán nagy meglepetés. Az Indi-Go Style égisze alatt bemutatta az első darabokat az új fitness ruhakollekciójából. Mint tudjuk, a bombaalakú énekesnő 20 éves kora óta egészséges életvitel és edzésterv alapján él, ő mégsem csak a vékony nőkre gondolt. Igazi kihívásnak eleget téve, fitness ruhái a molettebb nőkön is tökéletesen állnak, illetve minden korosztály számára lettek tervezve. Kedvenc színeit, a királykék, piros és fehér színeket párosította össze feketével, jópofa ötletekkel, szexi kiegészítőkkel. A modellek mellett Bíró Ica és Madár Vera is magukra öltve bemutatták az első ruhadarabokat. A nézők soraiból a ragyogó mosolyú Corata Mónika, streetfashion ruhatervező, a Pomme Verde ruhamárka alapítója is tapsolva nézte végig a fitness ruha show-t.

Végül Marcellinának is készült egy nagy meglepetés. Csodaszép két emeletes tortát hoztak be 70 szál gyertyával. Körbeállta a sok jó barát, akik alig várták, hogy felköszöntsék és megölelhessék az ünnepeltet.

Összefoglalva Marcellina ugye tagja volt a 70-es években alapított Kócbabáknak, az Apostolban is énekelt, majd megalapította a Marcellina PJT-t, koncertezik, szaxofonon játszik, ruhákat tervez, vlogot vezet, sportol…mikor fog mégis pihenni?! Bizonyosan nem itt a Földön. 🙂

Fotóriporter: Csengery-Lengyel Tímea