Måneskin: forradalmi audio&vizuális tömeges zenei extázis az Arénában

A Måneskin elképesztően gigajó koncertet adott Budapesten a Papp László Sportarénában, ahol egy igazi audio & vizuális őrületnek lehettünk tanui…. hihetetlenül intenzív hangulat ami egy tömeges orgazmusra emlékeztetett. Még ülőhelyeken tomboló rajongók sem bírták megállni, hogy ne táncolják végig az egész estét. Az est egy nagy pulzáló, kirobbanó állókoncert volt. A zenekar tagjai, Damiano David, Ethan Torchio, Thomas Raggi és Victoria De Angelis, egyszerűen dögösek,tehetségesek, fiatalok, lendületesek és telis -tele vannak energiával. Minden daluk slágerként szólt, a közönség meg csak élvezte és engedett öröm tombolásának.

Damiano David ikonikus, lenyűgöző, dögös, erőteljes és karizmatikus színpadi jelenléte egyszerűen felrobbantotta a hangulatot.Olyan energiát sugározott, hogy az egész teremben vibrált a levegő. A hangja átható erejével és magával ragadó színpadi kisugárzásával azonnal rabul ejtette a közönséget.

Ethan Torchio, Thomas Raggi és Victoria De Angelis, a zenészek, pedig briliáns játékukkal, profizmusukkal és egyedi stílusukkal tovább fokozták az ingerdús hangulatot.

Az öltözetük magukhoz képest  ezúttal viszonylag szolid volt, mégis roppant stílusos, tökéletes összhatással. A lenyűgöző szikrázó. vibráló fénytechnika csak még izgalmasabbá tette az egész estét, hozzájárulva a látványos élményhez, amit a Måneskin nyújtott. Az estnek minden egyes pillanata emlékezetes, az egy külön színfolt volt amikor Damianó és Thomas a küzdőtér közepén a felállított kisszínpad középéről zenéltek, nyomot hagyva  jelenlevőkben.

Ami biztos, visszavárjuk őket!!!