Mahó Andrea folytatja erdélyi turnéját…

fotó: Kaszás Bence

Örömmel jelentjük be, hogy a Jászai Mari díjas, Artisjus,- eMeRTon díjas színésznő és énekesnő, Mahó Andrea folytatja erdélyi turnéját a magyar lakta szórványban. Az előadások során a világirodalom legszebb és legismertebb musical és operett dalait adják elő Csengeri Attila, Simon Panna Bogi és Jenei Gábor társaságában.

A Musical-Operett gála garantáltan felejthetetlen élményben lesz része a közönségnek, hiszen a legnépszerűbb musicalekből válogatott dalok mellett az operett rajongói sem maradnak ki.

A miniturné alatt két helyszínre elviszik a 1920-as évek orfeumi hangulatát is a Haccacárét így mindenki számára emlékezetes és felejthetetlen lesz, a hangulatos estet Dr. Kael Norbert zongoraművész játéka és humor is fűszerezi.

Mahó Andrea és vendégei már nagyon várják, hogy találkozzanak az erdélyi közönséggel, és megoszthassák velük a mesés magyar zenék varázsát. Az előadások nemcsak a minőségi szórakozást és a kiváló dalokat ígérik, hanem az együttlét örömét és az élmények gazdagságát is. Ne hagyják ki az alkalmat, és élvezzék Önök is ezt a fergeteges koncertsorozatot, amely a zene szeretetéről és a magyar kultúra megőrzéséről szól!

Az előadások időpontjai és helyszínei a következők:

Április 13- Margitta, Művelődési Ház, Musical-Operett Gála

Május 19- Zilah, Zilahi Vigadó, Musical-Operett Gála

Június 9- Dés, Arta Kultúrotthon- Haccacáré

Június 10- Máramarossziget, George Enescu Zeneiskola Díszterme- Haccacáré

Június 14-Nagyenyed, Bethlen Gábor Kollégium Díszterme-Musical-Operett Gála