Deák Bill Gyula 75. születésnapját a Papp László Budapest Sportarénában ünnepeltük!

Deák Bill Gyula 75. születésnapját a Papp László Budapest Sportarénában ünnepeltük, az est sztárvendégeként, a fantasztikus hangú Molnár Ferenc Caramel csatlakozott a blues legendához. A koncert megtöltötte az arénát az ünneplő közönséggel, és az este már az első pillanatoktól kezdve hatalmas lendülettel indult.

A  zenei utazás magával ragadta a közönséget a múlt és a jelen találkozásának izgalmaiba. Deák Bill Gyula és  sztárvendége Molnár Ferenc Caramel kivételes  hangulatot varázsolt. Bill fergeteges energiája,  erőteljes hangja és az örökzöld dalok válogatása együtt teremtették meg  a koncert hangulatát, ami örökké emlékezetessé tette az eseményt. Bill Kapitány évtizedek óta tartó zenei szeretete és lelkesedése szinte tapintható volt, átjárva mind a színpadon álló művészeket, mind a lelkes közönséget.

Ezen az emlékezetes estén minden résztvevő szívébe beleivódott a hála,  köszönet és az elismerés. Köszönjük Bill Kapitánynak és zenekarának, nem utolsó sorban  Caramelnek ezt az életre szóló koncertélményt, és további sok sikert, boldogságot és egészséget kívánunk nekik az elkövetkező évekre! Az ünneplés folytatódjék, és a zenei életben még sok-sok fantasztikus pillanat várjon ránk és rajongóikra egyaránt.

Fotók: Bor Veronika