OVO – a nyüzzzsgő Cirque du Soleil show

A NAGY ÉRDEKLŐDÉSRE VALÓ TEKINTETTEL

A CIRQUE DU SOLEIL

PLUSZ EGY OVO ELŐADÁST TART BUDAPESTEN!

ÖSSZESEN 6 ELŐADÁS 2024. FEBRUÁR 8. ÉS 11. KÖZÖTT AZ MVM DOME-BAN!

Egy színpompás és életteli show minden korosztálynak

A Cirque du Soleil társulata örömmel tesz eleget a felfokozott magyar keresletnek, és a nagy érdeklődésre való tekintettel egy plusz OVO előadást iktat be budapesti programjukba, amely 2024. február 11-én, 15.30 kezdettel lesz látható az MVM Dome-ban! 

Az extra elődásra jegyek november 15-én 10 órától kaphatók a www.livenation.hu és a www.funcode.hu oldalakon keresztül. Az eredetileg meghirdetett 5 budapesti showra belépők már csak korlátozott számban érhetők el.

A Cirque du Soleil az újra turnézó, hatalmas teljesítményeket és lenyűgőző akrobatikus mutatványokat felvonultató OVO-val tér vissza Budapestre. Izgalmas Cirque du Soleil élményként az OVO betekintést nyújt a rovarok életének egy napjába; az energiával és a mozgással teli, megállás nélküli zsibongásba. A látványos akrobatikán keresztül kiemeli a különböző rovarok egyedi személyiségét és képességeit, megmutatva a biológiai sokféleség szépségét, annak minden kontrasztjával és vibrálásával.

A trambulinokról ugráló hatalmas tücsköktől a hálójából kitekeredő hipnotikus pókig az OVO rendkívüli látványvilággal indítja be a képzeletet. Vicces és kaotikus, ugyanakkor imádnivaló és csodálatos; az OVO elbűvöli a bennünk élő gyermeket.

A 25 különböző országból érkezett 100 társulati tagból álló – köztük az 52 artistából, amelynek 2 magyar légtornász is része – OVO (amely portugálul tojást jelent) magas szintű akrobatikus jeleneteket állított színpadra, újradefiniálva az emberi test és teljesítőképesség határait. A 2009-es montreali bemutatása óta az OVO több mint 7 millió embert nyűgözött le 30 különböző ország 160 városában.

Az OVO Budapesten 6 alkalommal lesz látható, 2024. február 8-tól az MVM Dome-ban.

Az előadások rendje:

Február 8-án, csütörtökön 19.30 kezdettel

Február 9-én, pénteken 19.30 kezdettel

Február 10-én, szombaton 15.30 és 19.30 kezdettel

Február 11-én, vasárnap 11.30 és 15.30 kezdettel

 

 

Kövesd az #OVOCirque előadást a közösségi médiában: Facebook | Twitter | Instagram | YouTube| TikTok

 

 

További infok a budapesti előadások kapcsán:

www.livenation.hu

www.funcode.hu