Fantasztikus Operett Gála Brassóban a Pátria teremben!

Tegnap este egy csillogó és emlékezetes műsor részesei lehettünk, amely során az operettet mint hungarikumot ünnepelték Brassóban. A szervező, Toro Tamás, évek óta fáradhatatlanul dolgozik azon, hogy a  magyarság kultúrája fennmaradjon és népszerűsítve legyen a térségben. Tamás évtizedek óta tiszta szívvel és elhivatottsággal végzi munkáját, és minden rendezvénye magában hordozza a magyar kultúra iránti szenvedélyét és szeretetét, a helyi lakosok ÜGYét. Kedves és értékes  beszéddel nyitotta meg az estét, amelyben hangsúlyozta, hogy mennyire fontos  a számára a magyar kultúra megőrzése és továbbadása. Az ő fáradhatatlan munkájának köszönhetően sikerült összehozni ezt a csodálatos gálát is, amely minden jelenlévő számára felejthetetlen élményt nyújtott. Tamás elkötelezettsége a  magyar  közössége  iránt és szívből jövő szenvedélye példaértékű,.A gála fellépői között: a Jászai Mari-, EMeRTon- és Artisjus-díjas Mahó Andrea primadonna, aki varázslatos hangjával és tehetségével brillírozott. Bódi Barbara szubrett könnyed és légies mozgásával is elkápráztatta a jelenevőket. Csengeri Attila bonviván szerepben, kedves és vidám konferálásai mellet előadásmódjával  ismételten elvarázsolta  publikumot. Végül, de nem utolsósorban, Kurkó József táncos komikus, sokoldalú és vidám karakterben kápráztatta el a nézőket.

Az est során olyan klasszikus operettek legnépszerűbb dalai csendültek fel, mint a Csárdáskirálynő, A víg özvegy, Mágnás Miska, Marica Grófnő, Lili Bárónő stb… a megismételhetetlen zenei időutazás különleges élményt nyújtott mindazoknak, akik szeretik az operettet, és azoknak is, akik most ismerkedtek meg ezzel a csodálatos műfajjal.

Az est bebizonyította, hogy az operett, mint műfaj, nemcsak hogy fennmarad, hanem újra és újra képes elvarázsolni a közönséget.

Köszönet Toró Tamásnak és minden résztvevőnek ezért a felejthetetlen élményért!