Bemutatkozó

 

Szia, Virág Levente vagyok. 39 éves, egy informatikai vállalkozás gazdasági vezetője… Budapesten élek, feleségemmel és 5 éves kislányommal.
Miről fogok írni? Az életmód rovatban gondolom a legtöbben az egészségről, a megelőzésről , a hogyan csináljuk dolgokat írják le. Szeretnék én más lenni és rád bízni azt , hogy hogyan élsz, mit is csinálsz, miket eszel. Az életben az a legszebb, hogy mindenki máshogy éli meg. Egy hamburgerről is 100 féle képpen lehet vélekedni .. Miért is mondjuk meg egymásnak , hogy mit kellene gondolni róla. (egészségtelen, zsíros, elavult, dupla hússal az igazi, meki a tutti, stb.) Én egyébként a hamburgert nagyon király dolognak tartom, főleg a régi “gitáros” megoldást. Biztos emlékeztek a buszvégállomásokon működött talponállokra, nekem kedvenc helyeim közé tartoztak.. kár, hogy eltűntek.

Szóval arra gondoltam, hogy az általam meglátott -életmód változatokhoz köthető- dolgokról írom le a véleményem, rendszereseítve. Remélem velem tartassz.
No de kis vagyok én ? Íme pár foglalkozásom amit naponta űzök: apa vagyok, sofőr vagyok, szakács vagyok, bevásárló vagyok, gerincgyógyász vagyok, hűséges férj vagyok, irodai alkalmazott vagyok, tornász vagyok, rendszeres olvasó vagyok, játszótárs vagyok-hívhatjuk kreatív szórakoztató partnernek is, számítógép felhasználó vagyok, lottószámot tippelgető optimista vagyok, focista vagyok, író vagyok, lelkes hallgató vagyok, ivócimbora vagyok , nyelvész vagyok, mindent szervező vagyok, mindíg elérhető kapcsolattartó vagyok, film szakértő vagyok, precíz felszolgáló vagyok, lelkismeretes szerető vagyok, hozzáértő vagyok- nyilván bármihez … és mivel nem célom, hogy elaludj, abbahagyom. Röviden ez vagyok. Pár hónap alatt hidd el, jobban meg fog ismerni, azt gondolom érdemes.