Esküvő áldott állapotban

Szerző: Ráthgéber Réka

Esküvő áldott állapotban

Egy esküvőt megszervezni akkor sem egyszerű, ha nem hordoztok egy új életet a szívetek alatt. Rengeteg stresszel és megalkuvással jár, ami áldott állapotban senkinek sem hiányzik. Adunk pár tippet, hogy mivel tudjátok megkönnyíteni az életeket a nagy nap előtt.

Azoknak a menyasszonyoknak, akik már eleve úgy tervezik meg az esküvőjüket, hogy tudják, hogy áldott állapotban vannak, talán kicsit könnyebb a helyzetük, mint azoknak, akik időközben esnek teherbe. Minden lánynak van egy elképzelt kép a fejében, hogy milyen is lesz a nagy nap, és ezt átformálni nem egyszerű.  Természetesen mindenre van megoldás, de egy kismamának sokkal több kompromisszumot kell majd kötnie az esküvője előtt, így érdemes erre is felkészülnötök.

schwanger-heiraten1

Fogadj esküvőszervezőt!

Egy áldott állapotban lévő kismama hajlamos érzelmi válságokon keresztül menni. Sem neki, sem a férjének, sem pedig a családjának nem lenne jó, ha elsírná magát minden egyes alkalommal, ha valamelyik szolgáltatóval találkozik. Ezért mindenképpen célszerű fogadnotok egy esküvőszervezőt. Ő azért lesz, hogy levegye a vállatokról a terhet, segítsen mindenben, amiben tud, és álom esküvőt szervezzen nektek, ráadásul nagyon megértőek, így ha véletlenül elsírnátok magatokat, vagy kiakadnátok a terem díszítésén, ők azonnal intézkednek.

A tökéletes ruha felkutatása

Amíg egy menyasszonynak számtalan lehetősége van a ruhák és szalonok közül választania, addig egy áldott állapotban lévő menyasszonynak alaposan körül kell néznie a „piacon”. Nem minden szalon biztosít kismamáknak menyasszonyi ruhát, de azért szerencsére legtöbbjükben már található jó pár darab a nagyobb méretűekből is. Mindenképpen olyat válasszatok, amelyben kibírtok egy egész napot, tehát az első szempont a kényelem. Ha megengedhetitek magatoknak, válasszatok két ruhát, az egyiket a szertartásra, a másikat pedig (a kényelmesebbet) a vacsorára. A kényelem vonatkozik a kiegészítőkre, és a cipőre is!

beremennaya-nevesta

A frizura fontossága

Ha már a terhesség előtt is voltatok frizura próbán, akkor bizony újra fel kell keresnetek a fodrászaitokat, hiszen egy áldott állapotban lévő nőnek teljesen más áll jól. Nem biztos, hogy le kell, mondanotok az álom frizuráról, csak jobb tisztázni a fodrásszal is, hogy történni fog egy kis változás a testetekben. Ez azért is fontos, hiszen ha netalántán olyan anyagokat használt volna, ami adott esetben nem tesz jót a babának, neki is ki kell, próbálnia vagy be kell szereznie különböző fajta kozmetikumokat.

Tervezzetek be kisebb pihenőket a nagy napra

Az esküvőszervezővel mindenképpen úgy beszéljétek meg, hogy egy kicsit tudjatok pihenni a nagy nap folyamán is. A szertartás után akár aludhattok is egy órát, vagy vacsora előtt is kivehettek egy kis pihenőt. A násznép meg fogja érteni, hogy ti most speciális helyzetben vagytok és nem fognak megharagudni, ha eltűntök egy-egy órára.

605661

Az evés fontossága

Sok menyasszony elköveti azt a hibát, hogy egy falatot sem eszik a nagy napon. Ezt ti nem engedhetitek meg magatoknak, hiszen kettő helyett esztek. Figyeljetek arra, ha megéheztek, akkor egyetek és ne várjatok a vacsoráig, és ez így van a folyadékkal is. Ha meleg van, akkor extra folyadékkal hűtsétek magatokat és keressétek az árnyékos helyeket!

A Szabó Imre szalonok számtalan menyasszonyi szolgáltatást kínál a jövendőbeli aráknak és párjaiknak. Legyen szó hajról, sminkről vagy akár egy esküvő előtti fotózásról, fodrászaink, sminkeseink és fotósaink minden pillanatban a pár rendelkezésére állnak.

Jelentkezzetek be hozzánk még ma!

Organic Beauty
Szabó Imre Szalonok WEBSHOP

online

szaboimre_logo

 

Ráthgéber Réka fashion beauty bloggerRáthgéber Réka

Ráthgéber Réka a Szabó Imre szalonok Fashion Beauty Bloggere vagyok. Aktív újságíró, akihez nagyon közel áll a szépség, a divat, és az egészség témaköre. Fontos számomra hogy ezekről a megfelelő platformokon írjak, és cikkjeim ne csak a fiatal lányokat szólítsák meg. Nem számít, hogy hány éves egy Nő, hiszen minden életszakasznak megvan a maga szépsége, és fontos hogy azt maximálisan kiteljesedve élje meg. Ehhez a kiteljesedéshez pedig elengedhetetlen az ápoltság, és a testi -lelki harmónia. A Szabó Imre szalonok 40 éves tradicionális értékeket ötvözik a legújabb szépség trendekkel és azt valljuk, hogy minden nőből ki lehet hozni a maximumot a megfelelő szakértelemmel és empátiával. Írásommal szeretnék hozzájárulni, hogy minden nő csodásan érezze magát a bőrében, és emellett egy olyan nemes célt is támogasson, melyet ez az alapítvány képvisel.

szalon1SZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – PEST
1056 Budapest, Belgrád rkp. 26.
+36 1 318 0410
+36 70 635 2235
pest@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 07:00 – 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

szalon2SZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – BUDA
1013 Budapest,Krisztina krt. 45.
+361 212 4407
+36 70 63522 26
buda@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 08:00- 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva