Frizurák 50 felett – Korosztályoknak megfelelő hajtrendek 20, 30, 40, 50 felett

Szerző: Horváth Fanni 

Korosztályoknak megfelelő hajtrendek

Az idő múlásával nem csak az éveink száma növekszik, hanem a hajunk állapota is teljesen megváltozik. Ahogy változik az arcunk, és más formák, színek állnak jól nekünk, ugyanúgy változik az aktuális divat is, amit egyes korosztályok követnek. Ahogy vadóc kislányból érett nővé válunk, a hajunkat is e szerint alakítjuk. Egyre inkább a nőiesebb, természetesebb és a lehető legkönnyebben kezelhető frizurát választjuk magunknak. Ezzel együtt figyelnünk kell arra is, hogy megfelelő ápolásban és törődésben részesítsük hajunkat, hogy minél tovább gyönyörködhessünk szépségébe, illetve később se kelljen megválnunk hosszú hajkoronánktól.

20-as évek

Ezeket az éveket nevezhetnénk akár a kísérletezés éveinek, az élet minden területén. Ilyenkor alakítjuk ki személyiségünket és ezzel együtt kedvünk és a legújabb divatok szerint a hajunkat is. Nincs is ezzel semmi baj, hiszen huszonévesen nő a leggyorsabban a hajunk. Bátran kipróbálhatjuk a fenékig érő hajat vagy akár a pixie frizurát is, illetve variálhatunk a színekkel. Nagyon fontos, hogy ezt meg is tegyük, hiszen így jövünk rá mi áll jól nekünk, milyen hajviselettel érezzük legjobban magunkat. Tehát : Kalandra fel !

1

30-as évek

Ilyenkor még hajunk nem sokat változik az előző évekhez képest. Sokan már megtalálták a számukra megfelelő hosszt és hajszín, így nem is mernek ezen változtatni. Pedig érdemes, hiszen életünk ezekben az években gyökeresen megváltozhat. Családot alapítunk, karrierünk az egekben és a hajunknak is változásra van szüksége. 30 évesen is csak 24 órából áll a nap és ilyenkor minden perc számít. Egy vállig érő félhosszú hajjal nem lehet mellélőni! Könnyen kezelhető és otthon is gyorsan elkészíthető, így ugyanolyan lehengerlően fogsz kinézni napközben a munkában, mint mondjuk egy romantikus vacsorán a pároddal.

2

 40-es évek

Ezekben az években sokan rövidre váltanak. Ez érthető is, hiszen az idő múlásával hajunk veszt rugalmasságából és könnyebben válik töredezetté. Ebben a korban nagyon fontos a haj rendszeres és megfelelő ápolása. Otthon is csak a minőségi termékek használata ajánlott és a hajpakolások használata is nélkülözhetetlen. Ha megteszünk mindent, nem kell rövidre váltanunk. Nagyon jól tud állni a negyveneseknek a bobi frizura, hiszen ez a fazon optikailag dúsabbá teszi hajunkat.

3

50 felett

A frizurák 50 felett gyakran a rövid hosszra korlátozódnak. Ha eddig ügyeltünk rá, hogy hajunk ápolt és egészséges legyen, most sem kell aggódnunk, hogy elveszítjük hosszú fürtjeinket. Ami biztos, hogy ebben a korban már nem ajánlatos játszadozni a színekkel, hiszen nagyobb kárt tehetünk hajunk állapotában. Bízzuk magunkat inkább egy szakemberre, aki segít a választásban, hiszen egy jó frizurával akár éveket letagadhatunk a korunkból.

4

 20-as éveidben jársz és kipróbálnád a legújabb trendeket? Eljött az idő egy komolyabb frizurához, de nem tudod mi állna jól neked? Nem tudod milyen frizurák állnak jól 50 felett ?  Szeretnéd felfrissíteni a hajadat és szívesen kérdeznél a hajad ápolásával kapcsolatban? Keresd fel szakembereinket a pesti és budai szalonjainkban és nyugodt szívvel bízd rájuk magad!

Organic Beauty
Szabó Imre Szalonok WEBSHOP

online

szaboimre_logo

 

Ráthgéber Réka fashion beauty bloggerRáthgéber Réka

Ráthgéber Réka a Szabó Imre szalonok Fashion Beauty Bloggere vagyok. Aktív újságíró, akihez nagyon közel áll a szépség, a divat, és az egészség témaköre. Fontos számomra hogy ezekről a megfelelő platformokon írjak, és cikkjeim ne csak a fiatal lányokat szólítsák meg. Nem számít, hogy hány éves egy Nő, hiszen minden életszakasznak megvan a maga szépsége, és fontos hogy azt maximálisan kiteljesedve élje meg. Ehhez a kiteljesedéshez pedig elengedhetetlen az ápoltság, és a testi -lelki harmónia. A Szabó Imre szalonok 40 éves tradicionális értékeket ötvözik a legújabb szépség trendekkel és azt valljuk, hogy minden nőből ki lehet hozni a maximumot a megfelelő szakértelemmel és empátiával. Írásommal szeretnék hozzájárulni, hogy minden nő csodásan érezze magát a bőrében, és emellett egy olyan nemes célt is támogasson, melyet ez az alapítvány képvisel.

szalon1SZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – PEST
1056 Budapest, Belgrád rkp. 26.
+36 1 318 0410
+36 70 635 2235
pest@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 07:00 – 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

szalon2SZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – BUDA
1013 Budapest,Krisztina krt. 45.
+361 212 4407
+36 70 63522 26
buda@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 08:00- 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva