2017-es esküvői hajtrendek

Szerző: Czerman Réka

2017-es esküvői hajtrendek

Közeleg a Nagy Nap és még nem tudod, honnan inspirálódj a frizurádhoz? Legyen feltűzött, fonott vagy a rövid, stílusos frizura az álmod? Mi segítünk eligazodni a legújabb formák és hajviseletek világában. Hiszen mindannyian szeretnénk királynőként ragyogni életünk legszebb napján. Kíváncsi vagy, melyek lesznek jövőre a legfelkapottabb esküvői hajviseletek? Olvass tovább és ismerd meg 2017-es esküvői hajtrendek világát!

eskuvoihajtrendek2017_1

Hosszú, leengedett fürtök

Úgy gondolod, hogy a legjobb választás, ha kiengedett hajjal tündökölsz a vőlegényed mellett? Ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy unalmas lenne a végeredmény, hiszen a kifutókat is uralta a leengedett, egyszerű stílus, melyeket különböző kiegészítőkkel turbóztak fel. Akár egy-egy hajtűvel vagy hajdísszel is elegánsabbá tudod tenni a külsőd, de ha a szolidabb végeredményre szavazol,  anélkül is megállja a helyét a séród. A trükkösen elhelyezett fonattokkal is emelheted a királynői összhatás fényét és feldobhatod a saját hajadból formázott rózsa vagy masni motívummal is.

eskuvoihajtrendek2017_2

Virágot a virágnak

Tavasszal minden rügyezik, a természet felébred téli álmából és virágokba borul. Ha tavaszi esküvőt tervezel, bátran építsd bele a virágokat is a szettedbe. A hóvirág a tavasz első hírnöke, amelyet felhasználhatsz a frizurád készítésekor, de rózsákat és orchideát is használhatsz, így igazán egyedi és különleges kinézetet érhetsz el. Ha nem akarsz élő virágot használni, próbáld ki a virágos hatású díszeket, vagy virágkoszorút. Ezekkel is bohókás összhatást érhetsz él és igazi tavasztündér leszel.

eskuvoihajtrendek2017_3

Rövid sérók

Azt gondolod, hogy rövid hajadból semmit se lehet kihozni? Tévedsz, hiszen rengeteg kreatív ötlet segítségével is ugyanolyan gyönyörűvé varázsolhatod rövidebb fürtjeidet, akár a hosszabb hajjal rendelkező menyasszonyok. Hajsütővassal begöndörítheted, ezzel nagyobb volument adva neki, ami már magában is feldobja, de kivasalva, egy szemkápráztató hajdísszel is csodás lesz. Nyugodtan próbálj fel kisebb és nagyobb extra hajbavalókat is, hogy kiderüljön, melyiket érzed közelebb magadhoz.

eskuvoihajtrendek2017_4

Nem csak a balerinák tűzik fel

Sikkes, mutatós és sejtelmes. Mi az? Hát persze, hogy a konty, amellyel megvillanthatod a nyakadat és kiemelheted arcod báját. Ha feltűzöd a frizurád, semmi nem vonja el a figyelmet szépségedről és egy nagy előnye még ennek a frizurának, hogy számos módon variálhatod a konty nagyságát és helyzetét. A fejtetőre tűzött változattól kezdve az oldalra rendezetten át, egészen a csavart verzióig bármelyiket is választod, garantált a szemet gyönyörködtető külső. Ékszerekkel még jobban kontrasztos hatást érhetsz el, mixeld a kontyod lógós, hosszúkás fülbevalókkal.

eskuvoihajtrendek2017_5

Fonott formák

Az idei évet már uralta és a jövő év sem telhet el a fonott haj hódítása nélkül. Nem csak a hétköznapjaidon lesz a szetted tökéletes kiegészítője, de az esküvődön is megállja a helyét! Térj el a megszokott parkettafonástól és próbálj ki valami újat! A több, kisebb összefonott copftól kezdve, a duplafonat és a halszálka elegánsabb verzióján át a waterfall, azaz a vízesés technikáig bármelyiket kipróbálhatod. Ha valamilyen fehér vagy ezüst dísszel is feldobod, harmóniába kerül a gyönyörű ruháddal is. Rövid frizura esetén kísérletezz a fejtetőn átdobott, koronaként tündöklő spirálfonással, meglátod, a végeredmény csinos és elragadó lesz.

eskuvoihajtrendek2017_6

Most, hogy már birtokában vagy a 2017-es esküvői hajtrendeknek, egészen biztos, hogy a frizurád elkészítése sem okoz problémát életed legszebb napján. Ha mégis profi végeredményre vágysz és szakemberre bíznád Magad, ne félj, Ránk számíthatsz. Nem csak profi fodrász szakembereink segítenek kihozni belőled a legjobbat, hanem komplett kiszállásos esküvői szolgáltatásainkat vagy csomagajánlatainkat is választhatod. Tiéd a lehetőség és mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy álmaid valóra váljanak. Hiszen tudod, ez a nap csak rólad szól!

Esküvői csomagjaink

online

szalon1SZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – PEST
1056 Budapest, Belgrád rkp. 26.
+36 1 318 0410
+36 70 635 2235
pest@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 07:00 – 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

szalon2SZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – BUDA
1013 Budapest,Krisztina krt. 45.
+361 212 4407
+36 70 63522 26
buda@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 08:00- 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva