2017-es hajtrendek – A nőiesség éve

Szerző: Horváth Fanni

2017-es hajtrendek – A nőiesség éve

Szeretsz új dolgokat kipróbálni és mindig követed a trendeket? Akkor nagyon jó helyen jársz! Bemutatjuk nektek azokat a hajtrendeket, amelyekkel hódíthatsz a 2017-es évben. Mint az elmúlt években, most is, a régebbi idők trendjei térnek vissza nem csak a divat, de a fodrászat terén is. Idén szerencsére az igazán hordható, mégis izgalmas frizurák kerülnek újra az élvonalba. Próbáld ki mindegyiket és találd meg a hozzád legjobban illőt és hódítsd egész évben.

Válaszd el középen!

Ha megnézzük a különböző divatheteken felvonuló divatházak elképzeléseit a 2017-es hajtrendek szerint, akkor szinte mindegyiknél azt látjuk, hogy az elválasztás középre kerül, legyen szó akár hosszú, félhosszú vagy rövid fazonról. Pár éve még a középen elválasztás egyáltalán nem volt divat. Ráadásul, ha belegondoltok gyakran így figurázták ki a sokat olvasó, okos, pattanásos és fogszabályos lányokat. Mára ez teljesen megváltozott. A legnagyobb divatbloggerek és sztárok is ezt választják.

Tipp: Ha begöndöríted a hajad, nagyon szexi hatást érhetsz el vele. Nem csoda hogy a Victoria’s Secret Show-n is így vonulnak végig a legdögösebb modellek.

2017_es_hajtrendek_a_noiesseg_eve-2

Göndörke

Sokan megijednek a göndör hajtól, mert nehezen kezelhetőnek tartják vagy épp félnek a tartósságától. Ezen kívül vannak olyanok is, akik a hajvasalás hódításában ragadtak és félnek a túlzott oroszlán-hatástól. Akár természetes göndör tincseid vannak, akár fodrásznál vagy éppen otthon készíted el őket, a 2017-es évben megéri viselni ezt a frizurát, hiszen egyre többen vállalják be, illetve egyszerre tudsz elérni vele egy játékos, vadóc hatást és lehet dögös és szuper nőies. Hát nem erre a kettősségre vágyik mindenki?

2017_es_hajtrendek_a_noiesseg_eve-3

Lesimított hullámok

Ez az a hajtrend, amit biztosan csak kevesen fognak magukénak érezni. Ki ne emlékezne a 20-as években hódító oldalra fésült hullámokra? 2017-ben újra itt vannak és szinte minden divathéten megjelentek idén is. Igazán különleges frizurát tudsz készíteni magadnak, persze csak akkor, ha nem félsz a hajzselétől és a hajlakktól, hiszen ezek a frizura elkészítésének elengedhetetlen kellékei.

Tipp: Ha nem vagy biztos magadban, de szívesen kipróbálnád ezt a trendet, akkor mindenképpen látogass el egyik szalonunkba, ahol profi szakemberek segítenek. Nem mindegy ugyanis, mennyi hajzselét vagy lakkot használsz. Áteshetsz a ló túloldalára és egy érdekes, szép hajból könnyen egy igénytelen, zsíros hatást érhetsz el.

2017_es_hajtrendek_a_noiesseg_eve-4

Elő a kreppelőkkel!

Ki emlékszik arra, mikor karácsonyra kreppelőt kért a szüleitől, majd egész este a hajával bajlódott és hihetetlenül menőnek érezte magát?! Aki úgy gondolja, hogy van benne elég játékosság és szívesen felelevenítené ezeket az időket, annak van egy jó hírünk. A kreppelt haj a 2017-es évben újra az egyik legnagyobb trendnek számít. Természetesen ügyelni kell arra, hogy ez a hajtrend viszont nem minden korosztálynak való. Ti örültök neki vagy már rég eltemettétek a régi kreppelőiteket és azokat a képeket, amiken ilyen hajjal vagytok láthatók?

2017_es_hajtrendek_a_noiesseg_eve-5

Letisztultság és kifinomultság

Személy szerint én ennek a trendnek örülök a legjobban. Ez a hajtrend készíthető el a leggyorsabban és igazi nőiességet sugároz. A fejed tetején lévő lófarok helyett kösd meg lent, a tarkódnál a copfodat. A hajfánkos konty helyett pedig szinten a tarkódhoz vidd le a kis gömböcöt, húzz ki oldalra pár rövidebb tincset és már kész is egy erőlködés mentes, igazán nőies és könnyed frizura. A férfiak is jobban szeretik, amikor egy nő nem bajlódik órákat a hajával, mégis gyönyörű egy természetes frizurával.

2017_es_hajtrendek_a_noiesseg_eve-6

Long bob

A bob frizura pár éve bejött és úgy néz ki, hogy már sosem megy ki a divatból. Töretlen a sikere, hiszen a 2017-es hajtrendek között is újra megtalálható.  2017-ben már egyre kevésbé lesz divat a hajhosszabbítás és a fenékig érő haj. Egy rövid vagy félhosszú haj is lehet ugyanolyan szexi, mint a hosszú és még kevesebb is vele a probléma.

2017_es_hajtrendek_a_noiesseg_eve-7

Kedvet kaptál egy kis változtatáshoz vagy kipróbálnád a legújabb trendeket? Ha biztosra akarsz menni, látogass el pesti vagy budai szalonunkba, ahol profi szakembereink várnak és megvalósítják az elképzeléseidet. A 2017-es évben nemcsak új hajtrendek, hanem új körömtrendek is várnak arra, hogy kipróbáld őket. Olvasd el a 2017-es Körömtrendekről szóló blogunkat, inspirálódj és jelentkezz be kéz- és lábápolóinkhoz. Nem győzöd majd begyűjteni a bókokat!

online

szalon1SZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – PEST
1056 Budapest, Belgrád rkp. 26.
+36 1 318 0410
+36 70 635 2235
pest@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 07:00 – 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

szalon2SZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – BUDA
1013 Budapest,Krisztina krt. 45.
+361 212 4407
+36 70 63522 26
buda@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 08:00- 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva