Feltörekvő stílusikonok

Szerző: Horváth Fanni

4 feltörekvő stílusikon- Kiket érdemes követni?

A következő hölgyek sok szempontból különbözőnek tűnhetnek. Más a munkájuk, máshogy néznek ki, viszont több közös dolog van bennük, mint első látásra gondolnánk. Fiatalok, gyönyörűek és persze mindig a rivaldafényben vannak. Ez nem is csoda, hiszen jó példát mutatnak a fiatalabb lányoknak, nemcsak a divat, hanem viselkedésük, sztárként való tetteik és szereplésük által is. Igazi példaképek lehetnek a következő generáció számára. Az nem is lehet kérdés, hogy gyönyörű ruhákban vonulhatnak végig, viszont ezek a nők a mindennapjaikban is figyelnek az öltözködésükre és érdemes rájuk figyelni. Mitől lesz valaki stílusikon és mit érdemes ellesni tőlük? Mi eláruljuk!

Gigi Hadid

Korunk egyik legismertebb feltörekvő modellje, aki az elmúlt években uralta a kifutókat. Nem csoda, hogy imádják a tervezők, hiszen tökéletes testtel rendelkezik és emellett a személyisége is nagyszerű. Sok interjúból kiderül, hogy igazán értelmes és okos lány, egy olyan személyiség, akire a fiatalabb generációk nyugodtan felnézhetnek, hiszen nem a csontsoványságot reprezentálja, hanem az egészséges, kiegyensúlyozott és boldog életet, meg persze a kemény munkát az, ami számára a tökéletes alakot eredményezi. New Yorkban él, és nem csak a modellkedés tölti ki a napjait, hanem egyetemre is jár, 2013 óta a New School tanulója. Idén másodjára is végigvonulhatott azon a bizonyos Victoria’s Secret kifutón, sok más gyönyörű modell mellett, és idén elnyerte az Év modellje díjat is. Maga mögé utasítva sok pár szépséget, így saját testvérét is.

Stílusikon minden tekintetben. Laza, mégis nőies. Hát nem minden nő ilyen akar lenni? Erőlködés mentesnek tűnő szettjei igazán kényelmesnek tűnnek, mégis egy magas sarkú csizmával igazán ütős összhatást kelt.

Sophie Turner

A következő stílusikonunk nem más, mint Sophie Turner. A gyönyörű színésznő, aki a Trónok harca sorozattal vált világhírűvé, azóta pedig egyre több filmben is szerepet kapott, ilyen volt a legutóbbi X-man : Apokalipszis. Stílusikon és példakép. Sophie, még ha a TV képernyőkön keresztül nem is tűnik úgy, de nagyon magas és emellett gyönyörű, hosszú vörös hajjal rendelkezik. Hát nem nagyszerű példakép lehet azok számára, akik akár hajuk színével vagy éppen magasságukkal kitűnnek a többiek közül? A válasz természetesen: igen! Szerencsére egyre jobban díjazzák azt, ha valaki különleges, más mint az átlag.

Ez a fiatal lány nem csak személyiségében, de öltözködésében is nagyon megközelíthetőnek tűnik. Minden eseményen nagyon elegáns, a ruhás vonalat képviseli inkább és a hordhatóbb darabokat kedveli. A fiatal lányoknak igazi példa arra, hogy nem csak a vastag ajkak, rövid szoknyák és merész, nem sokat takaró ruhák tehetnek valakit igazán nőiessé.

Zendaya

A most 20 éves színésznő, énekesnő, táncos és modell lány szinte a szemünk előtt cseperedett fel, vált igazi nővé és stílusikonná. Első átütő sikeres az Indul a risza! című sorozat volt, ahol Bella Throne-nal együtt próbálják meghódítani a világot, mint feltörekvő táncosok. Zendaya a való életben is táncol, több évig volt egy tánccsapat tagja, de nem csak Hip Hop-ot, hanem Hula-t is táncol. Az utóbbi években levetkőzte ezt a fiatal táncos sztereotípiát és igazi stílusikon lett. Saját ruhamárkája is van, illetve egyre több filmben kap szerepet. Ilyen lesz a 2017-ben megjelelő legújabb Pókember film is. Egyre többen figyelnek fel rá és ezt mi sem bizonyítja jobban, hogy 2016-tól a Cover Girl sminkmárka arca. Egy igazi követendő példa, hiszen mindig kiáll a fiatalság mellett, és hangsúlyozza, hogy ő is ugyanolyan ember, mint mi vagyunk. Fiatal kora ellenére egyre több szervezetnek segít, például egy AIDS betegeket segítő kampányban is részt vesz.

Bármilyen eseményen, díjátadón vagy gálán vesz részt, mindig a legstílusosabbak között tartják számon. Nem fél kipróbálni új dolgokat és úgy tűnik minden szuper jól áll neki. Láthattuk már lélegzetelállító fehér estélyiben és hozzá rasztahajjal, ami valljuk be nem mindenkinek áll jól, de ő mégis igazán nőies és stílusos maradt. Zendaya nem fél a nadrágoktól, előszeretettel viseli őket bármilyen alkalommal, még akkor is ha a legtöbben a hosszú, hercegnős vagy éppen dögös ruhákat választják, mégis ugyanolyan dögös, mint bármelyik más színésznő. Érdemes ötleteket szerezni a ruhatárából, hiszen szinte mindenki talál olyat, amit ő is szívesen viselne.

Shay Mitchell

A kanadai származású színésznőt, a Pretty Little Liars sztárját az sorozatimádóknak már nem kell bemutatnunk.  Először a modellkedéssel járta körbe a világot, majd átütő szerepe az említett sorozatban Emily Fields-ként volt. A sorozat egyre több évadot élt meg, Shay pedig egyre ismertebb lett. Szuper márkákkal dolgozik együtt és 2014-ben elindította Youtube csatornáját. Nemrég pedig könyvet írt egyik legjobb barátnőjével karöltve. Karrierje csak úgy ível felfelé. Az Anyák napja című filmben Jennifer Anistonnal játszik együtt.

Igazi stílusikon. Mindig a kifinomult és nőies vonalat követte, azonban igazán szembetűnő változásokon ment keresztül az évek során. Ahogy idősebb lett, ő is kezdte megtalálni a saját stílusát. Ma inkább az egyszerre merész és nőies darabok kedvelője. Igazán dögös és szexy minden eseményen és megjelenésen. Tetőtől talpig nő. Szerencsére a Youtube csatornáján minden stílustippet megoszt, így mi is millió ötletet meríthetünk öltözködéséből.

Szeretnél te is hasonlóan stílusos lenni és mindig megmutatni, milyen is a személyiséged? Meríts nyugodtan inspirációt ezeknek a hölgyeknek az életéből, mert példaértékűek. Mutasd meg magad frizurádon keresztül is! Válaszd Legyél Te is Stílusos csomagjaink egyikét és engedd, hogy profi szakembereink kihozzák belőled a legtöbbet. Jelentkezz be hozzánk bizalommal!

online

szalon1SZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – PEST
1056 Budapest, Belgrád rkp. 26.
+36 1 318 0410
+36 70 635 2235
pest@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 07:00 – 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

szalon2SZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – BUDA
1013 Budapest,Krisztina krt. 45.
+361 212 4407
+36 70 63522 26
buda@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 08:00- 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva