Sminktetoválás – a sztárok választása

Szerző: Berecz Bettina

A mai rohanó világban egyre kevesebb időnk van a tükör előtt órákig vacakolni a tökéletes smink elkészítésével, ezért is nagy szerencse, hogy segítségünkre vannak a különböző szépészeti praktikák, amik megkönnyítik az életünket, ilyen a sminktetoválás is. Rendkívül hasznos dolognak tartom, főként azért, mert rengeteg időt és stresszt, megspórol. Gondolok itt arra, mikor véletlenül megcsúszik a kezünk, vagy elkenjük, elmaszatoljuk a már majdnem teljesen kész sminkünket és nagy levegővétel után kezdhetjük elölről az egészet. Nem is beszélve a szem-száj-szemöldök ceruzáról, tusról, vagy kefe beszerzéséről és a többi sminkeszközről, amik nem kis helyet elfoglalnak a fiókokban.

A legnehezebb feladat általában mindenkinek a hozzá illő tökéletes szemöldök megtalálása. Ilyenkor fontos figyelembe vennünk az arcunk formáját, hajunk színét, szemöldökünk ívét, formáját.

A sztárok szemöldöktetoválás technikái a segítségünkre lehetnek, hogy tisztábban lássunk a sok sminktetoválás között, és kiválasszuk a számunkra megfelelő megoldást.

Jennifer Lopez

Az énekesnő választása a szálas szemöldöktetoválás. Az eredeti szemöldökszőrök közé vékony tetovált szálakat rajzolnak, követve a szemöldökszálak hajlásszögét, így minden esetben alig észrevehető, természetes hatást kapunk. Azoknak is tökéletes választás, akiknek csak egy pici korrigálás kell pl. egy kisebb részen hiányosabb a szemöldökük, esetleg szemöldök színük halványabb, vagy vastagabb, íveltebb szemöldökre vágynak.

sminktetovalas a sztarok valasztasa-2

Rihanna

púderes satírozás a szálazott technikával ellentétben nem a természetességre, inkább a hangsúlyozásra a kiemelésre koncentrál. Remek választás azoknak, akik szeretnék kihangsúlyozni a tekintetüket és tartós hatásra vágynak. A technika egyik különlegessége, hogy fokozatos színátmenettel elkülöníti a szemöldök sűrűbben és ritkábban pigmentált részeit, ezáltal a 3D hatás optikai illúzióját kelti.

sminktetovalas a sztarok valasztasa-3

Megan Fox

A színésznő a 3D technika mellett tette le a voksát, ami igazából nem sokban tér el a szálazott technikától. A hangsúlyosabb hatás kedvéért speciális mikrótűkkel nem egy féle színt alkalmaznak, (mint a szálas technikánál ezt láthattuk) hanem több féle pigmentet visznek fel az élethű hatás elérése érdekében.

sminktetovalas a sztarok valasztasa-4

Kim Kardashian

3D szálas satír technika megfelelő választás az elszíneződött régi tetoválások szálas fedésére, a satír technika ezért is szuper választás a kopott színek kompenzálására, valamint a mélyebb színnel elkészített szálazás természetes hatású marad. Ahogy a 3D technikáknál ez lenni szokott a tetoválás tartóssága hosszabb távra szól.

sminktetovalas a sztarok valasztasa-5

Bella Thorne

A 19 éves Disney sztár, Bella Thorne is rávette magát, hogy megcsináltatja a szemöldökét. A legújabb és legtrendibb módszer mellett döntött ez pedig nem más, mint a Microblading technika. Dokumentálta a folyamatot a saját Snapchat csatornáján a rajongóinak. Ehhez a technikához egy speciális tollat alkalmaznak, amit festékbe mártanak és kézzel húzzák meg a vékony szálakat a szemöldök vonalában. Széles pigment tartományának köszönhetően a szemöldöktetoválások között ez az egyik legtermészetesebb hatású tetoválás. A tetoválás tartóssága egyéntől függően 1-1,5 évig várható, utána mindenféleképpen frissítést igényel!

sminktetovalas a sztarok valasztasa-6

Kedvet kaptál valamelyik sminktetováláshoz? Szalonjainkban a legújabb sminktetoválás technikákból válogathatsz, így neked is olyan lehet sminked minden nap, mint a sztároknak. Szeretnéd kipróbálni a legújabb Microblading technikát? Jelentkezz be, és konzultálj  szalonjaink profi sminktetováló szakembereivel.  Ne feledd, sminktetoválásnál a legfontosabb a jó szakember kiválasztása, ne bízd a véletlenre, gyere hozzánk!

 

online

szalon1SZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – PEST
1056 Budapest, Belgrád rkp. 26.
+36 1 318 0410
+36 70 635 2235
pest@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 07:00 – 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

szalon2SZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – BUDA
1013 Budapest,Krisztina krt. 45.
+361 212 4407
+36 70 63522 26
buda@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 08:00- 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva