Beyoncé stílusa – Ismerd meg a pop királynő ruhatárát

Szerző: Pataki Dóra

Ha Beyoncé neve felmerül a köztudatban, akkor a legtöbb ember az énekesnő csodás hangjára asszociál elsősorban. Pedig Miss Knowles  nemcsak a hangjáról híres, hanem a divat terén is kitűnik a többi híresség közül. Sokan elámulnak, hogyan tud Beyoncé stílusa évről évre megújulni úgy, hogy az minden esetben trendteremtő lesz és milliók próbálják leutánozni a stílusát a továbbiakban. Beyoncé a Destiny’s Child-dal robbant be a zeneiparba és vele együtt a hírességek világába a 90-es évek elején. Azóta pedig ki sem lehet robbantani a köztudatból. Beyoncéra mindenki kíváncsi, gondoljunk csak az Instagram követői számára, hiszen ott több mint 80 millióan követik. Amikor pedig bejelentette, hogy ikrekkel várandós, attól a pillanattól fogva az Instagram legtöbbet lájkolt fotóját tudhatja magáénak, egy Kardashian lányt letaszítva ezzel a trónról. Beyoncé stílusa lehengerlő, követendő és trendteremtő ehhez kétség sem fér.

Queen B a vörös szőnyegen

A vörös szőnyeges megjelenésein Beyoncé mindig kihozza magából a maximumot. Beyoncé stílusa rendkívül erőteljes, mindig olyan estélyit választ, ami kiemeli nőies idomait. Három jól bevált színpárosítást visel évek óta. Fekete egy kis arannyal párosítva, bordó, valamint fehér. A R’n’B királynője soha nem lő mellé, hiszen olyan ruhát választ magának, ami nem csak csodásan áll neki, hanem valamilyen extra bájt és szexiséget ad a megjelenésének.

beyonce stilusa-2

Beyo kosármeccsen

Beyoncé és imádott férje gyakran jár kosármeccsekre. Ilyenkor is kellő figyelmet fordít megjelenésére, Beyoncé stílusa még sportosan is igazán nőies tud lenni. Nem is gondolnánk, hogy csak egy kosármeccsre érkezik az énekesnő, olyan tökéletesen összeállított az outfitje. Talpig sminkben érkezik és a kötelező magassarkú sem maradhat el. Gyakran hord kalapot, farmert, napszemüveget, hogy minél inkább beleolvadjon a kosármeccs tömegébe, de valljuk be Beyoncének ez soha nem fog sikerülni.

beyonce stilusa-3

A színpadon

Beyoncé ha megjelenik a színpadon, garantált, hogy minden szem rászegeződik. Még hónapok elteltével is arról beszél mindenki, milyen csodás és szexi volt Beyoncé stílusa egy fellépése alkalmával. Csodás hang, dögös megjelenés, lehengerlő személyiség. 100%, hogy a színpadi showja után nem csak a hangjára emlékeznek a jelenlévők, hanem az egyedi tervezésű ruháira is. Nem fél megmutatni a nagyközönségnek nőies idomait sem, nem véletlen hogy az egyik legnagyobb dívaként emlegetik napjainkban.

beyonce stilusa-4

Hétköznapokon is stílusosan

A hétköznapokban is az elegáns megjelenést választja Queen B. A napszemüveg elengedhetetlen kellék, hiszen ezzel megelőzhető, hogy állandóan arcába vakuzzanak a fotósok. A fekete szín ismét dominál az outfitjében, ami kiválóan kiemeli csokoládébarna bőrszínét. Még egy egyszerű farmer, póló párosítás során is süt az elegancia az R’n’B királynőjéről. Az énekesnő rendkívül jól párosítja a lezser eleganciát és a kényelmes hétköznapi viseletet. Bátran példát vehetünk a stílusáról ha szeretnénk feldobni a mindennapi outfitünket.

beyonce stilusa-5

Extravagancia a rajongóknak

Beyoncé bevallása szerint, a videóklipjeiben szabadjára engedi fantáziáját. Ezekben a videókban gyakran hord színes, feltűnő, extravagáns outfiteket ellentétben a hétköznapi megjelenésével. A sminkkel sem spórol, minél feltűnőbb annál jobb. Ahogy a vörös szőnyeges megjelenéseken se enged túl sok fantáziát a képzeletnek, így a videóklipjeiben is gyakran megmutatja a nagyközönségnek, milyen csodás idomokkal is áldották meg. Hatalmas ékszerek, levágott pólók, óriási fejdíszek – bármi amivel magára tudja vonni az emberek figyelmét – és meg kell hagyni, remekül csinálja.

beyonce stilusa-6

Beyoncé a címlapon

A díjnyertes énekesnő már számtalan címlapfotót tudhat maga mögött – nem véletlen, hiszen énekesi karrierje mellett szinte már modell karrierrel is büszkélkedhet. Queen Beyo neve egyet jelent a tökéletességgel: ovális arcforma, mandulavágású szemek, sűrű és ívelt szemöldök, dús ajkak, egészségesen csillogó, hosszú barna haj és természetesen telt, nőies idomok, amit a stylistok is szívesen hangsúlyoznak a címlapon. A Vogue, GQ, Harper’s Bazaar, Shape világhírű magazinok imádják az énekesnőt címlapra tenni, hiszen így garantált a több százezer eladott példányszám.

beyonce stilusa-7

Beyoncé és Jay Z

A tökéletes páros. Az énekesnő és a szuper sikeres rapper férje hitted volna, hogy több mint 15 éve vannak együtt? Férj és feleség stílusa az évek során összecsiszolódott és egyre tökéletesebbé vált. Az együtt töltött évek alatt számtalan közös számuk készült, amik egytől egyig a slágerlisták élén landoltak. Kapcsolatuk megkoronázásaképpen pedig 2012-ben megszületett kislányuk Blue Ivy. 2017-ben pedig tovább bővül Beyoncé családja, még pedig két gyermekkel, akik ráadásul ikrek. Kétség sem fér hozzá, hogy Queen Bey és Jay-Z rácáfol minden pletykára, ami a kapcsolatukat illeti.

beyonce stilusa-8

Szeretnél te is olyan gyönyörű frizurát mint Beyoncé? Akkor válaszd a SMARTBOND-ot! Ez egy olyan hajkezelés, amivel roncsolódás nélkül készítjük el számodra a megálmodott hajstílusodat. Többé nem kell kompromisszumot kötnöd, ha szőke hajra vágysz, vagy egy különleges világos árnyalatot próbálnál ki!

Válaszd a SMARTBOND-ot és minden vágyad teljesül, már ami a hajad outfitjét illeti! 🙂

Imádod az énekesnőt és kíváncsi vagy legfelejthetetlenebb frizuráira is? Olvasd el blogunkat Beyoncé haj evolúciójáról!

 

online

szalon1SZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – PEST
1056 Budapest, Belgrád rkp. 26.
+36 1 318 0410
+36 70 635 2235
pest@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 07:00 – 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

szalon2SZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – BUDA
1013 Budapest,Krisztina krt. 45.
+361 212 4407
+36 70 63522 26
buda@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 08:00- 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva