Orvos vagy alternatív megoldások?

Orvos vagy alternatív megoldások? Ti mi mellett döntötök?

Ahogy halad előre az életem, úgy nyílnak új és még újabb utak, az irányt illetően. Szeretem az orvosokat. Valahogy ilyen orvoshívő családból származom. DrágajóAnyám Zubek doktor úrban hitt, aki amikor nyugdíjba ment, a fiának adta át a praxisát, benne Anyut meg engem is (pont, mint a Kórház a város szélénben Sova doktor).

A babaprojekt (de utálom ezt a szókapcsolatot) is valahogy rögtön egy orvosnál kezdtem el, de két kezelés között hagyom magam sodródni.

A sodródásban persze van egy komoly segítségem. Emlegettem már a hölgyet, ő H. Varga Mariann, aki Dr. Jazzy címmel nagyon érdekes műsort vezet a kedvenc rádiónkban. Mariannka sokat segített már nekem. Amikor kiderült, hogy az első beültetés nem sikerült, rám írt. Segített. Most is.

A hajgyógyászatról és a fejbőrdiagnosztikáról belinkelem Mariannka beszélgetését. Én nem tudtam egyszerűen lekapcsolni, olyan érdekes. Remélem meg lehet nyitni.

https://www.mixcloud.com/909jazzy/dr-jazzy-kis-%C3%A9va/

Tegnap személyesen is elmentem. A stúdió barátságos. Csobogóban csendesen folydogáló víz, halk, kellemes, megnyugtató zene és előzékeny fogadtatás.

A vizsgálat első része nagyjából egy órán át tartott. A menetét nem tudom leírni, mert elég bonyolult. A lényeg, hogy sikerült kitesztelni, mi mindenre vagyok allergiás, például a kávét sajnos teljesen el kell hagyjam az életemből. Ezt persze kértem a doktornőtől, hogy mérje be újra, hátha a gép nem jó… de sajnos jó volt… kávé viszlát! (Szánalmasan reggel már INKA kávét ittam. Szá-nal-mas!!!)  Ami jó hír viszont, hogy nincs gombám és semmilyen élősködővel nem osztozunk a testemen. 🙂

Ezek azért ultrajó infók, mert az uszodákban a medence szélére ülnek a gombák és várják, hogy végre belecsobbanjak a vízbe, hogy utána, mint anyatest szolgáljam a fejlődésüket. Itt lenne az ideje már egy egészséges babát kihordani. 🙂

http://nicehajgyogyaszat.hu/vizsgalatok/#toxinteszt-es-gocteszt

Az érzékenységeimre és a hiányaimra (van elég) speciális összetevőket tartalmazó készítményeket kaptam. Mindnek utána olvastam. Ajánlom figyelmetekbe! De tényleg, vicc nélkül. Nem kapok részesedést, sem támogatást. Hiszek benne, úgyhogy nézzétek meg Ti is! Annyi buta szert szedünk, ezek legalább természetes anyagok.

A Gynex nevezetűt például Nektek köszönhetem. Már a vizsgálat előtt megrendeltem, mert egy kedves Olvasóm ajánlotta, hogy csodaszer! 🙂 Remélem tényleg. 🙂

És ahogy haladok a bloggal, úgy jönnek sorra a különféle lehetőségek, amiket még érdemes kipróbálni. Lelki és testi szinten egyaránt.

Tudjátok, minden kapaszkodót szabad megfogni, ami segíthet abban, hogy végre babánk legyen és az sem túl nagy baj, ha közben a vitaminoktól derékig érő hajkoronánk lesz. 🙂