Híres anyukák – karrier és család

Szerző: Malecki Mónika

A híres anyukák élete nem csak játék és mese! Sokan talán azt hinnénk, hogy könnyű dolguk van, de nekik sem könnyű a karrier és a mindennapi családi élet összhangját megteremteni. De vajon hogyan oldják meg ezeket a problémákat? Miként rendezik életük 2 legfontosabb dolgát, a családot és a karriert? Most blogunkból te is kiderítheted!

Híres anyukák – Meryl Streep

A csodálatos Meryl Streep már többször is bizonyított a filmvásznon, mint édesanya, gondoljunk csak a Mamma Mia-ra, vagy éppen az Augusztus Oklahomában című filmre. De milyen is ő a való életben? A színésznő számára a család mindig nagyon fontos volt, sose hanyagolta volna el gyerekeit karrierje kedvéért. 4 gyermekét hihetetlen szeretettel nevelte, miközben a filmvásznon is elképesztő szerepekben alakított. Számára elsődleges volt, hogy gyermekei ne a reflektorfényben nőjenek fel.

hires anyukak- karrier es csalad-2

Híres anyukák – Melanie Griffith

Dakota Johnson anyukájának lenni bizony nem egy egyszerű feladat, viszont Melanie Griffith mindig igyekezett segíteni lánya útját felnőtté válása során. A színésznő nem mindig tündökölt a legjobb anyaszerepben, többször kiderült róla, hogy depressziós, plasztikai műtétek tömkelegét vállalta be, ami végül Antonio Banderas-sal kötött házasságának is véget vetett. Ettől függetlenül, ahogy csak tudta, mindig ott állt lánya mellett és mindent megtett azért, hogy Dakota sikeres legyen. Nos, ez mára már sikerült is, hiszen Dakota az egyik legnagyobb bevételt hozó film főszereplője lett.

hires anyukak- karrier es csalad-3

Híres anyukák – Cindy Crawford

A modell, Cindy Crawford élete mindig a kifutók körül forgott, egészen addig, míg kislánya meg nem született. Elmondása szerint addig csupán egy modell volt a sok közül, szülése után viszont úgy vette észre, hogy megváltoztak a felé irányuló utcai megjegyzések, kérdések.  Cindy elmondása szerint először félt az anya szereptől, de mára már nyugodt szívvel segíti lánya karrierjét, aki ugyanazokat a géneket örökölte, amit a híres modell. Cindy lánya nagy jövőről álmodozhat, hiszen már most sikeresebb szinte, mint az anyukája.

hires anyukak- karrier es csalad-4

Híres anyukák – Susan Sarandon

A világ egyik leghíresebb színésznője, Susan Sarandon igazi mintaanya, aki teljes lényével ott volt mindig gyermekeinek és támogatta őket karrierjük elérésében. Igazi aktivista, aki melegek jogaiért is mindig kiállt. Karrierjében is nagy sikereket elérő Susan mindig is próbálta védeni lányát és fiát a túlzott stressztől, ám azt nem tudta megállítani, hogy lánya színésznőként, fia zenészként helyezkedjen el. Köztudott, hogy gyermekei imádják, amit mi teljesen megértünk, hiszen a színésznő mindig helyt állt anya szerepben és a filmvásznon egyaránt.

hires anyukak- karrier es csalad-5

Híres anyukák – Goldie Hawn

Goldie Hawn talán az egyik legismertebb hollywood-i anyuka a világon, hiszen férje, Kurt Russel és lánya, Kate Hudson neve is ismerős lehet mindenki számára. A színésznő igazi példakép, mosolygós természetével, botránymentes életével és férjével tartó hosszú házasságával mindenki számára motiváló lehet. Számára mindig a gyerekei voltak a legfontosabbak, igazi anyatigris, aki mindig vigyázott rájuk. Másodlagos volt mindig számára a karrier, annak ellenére, hogy jó néhány szerepben tündökölt a még mindig nagyon dögös 72 éves színésznő.

hires anyukak- karrier es csalad-6

Híres anyukák – Madonna

Az énekesnő nem az a tipikus “mintaanya”, hiszen Madonna egy igazi lázadó, akinek mindig fontosabb volt saját maga és karrierje, mint a családja. Guy Ritchie-vel történő válása után ugyan küzdött fiáért, ám botrányai és viselkedése miatt már hátrányból indult. Sok interjúban beismerte, hogy önző volt gyermekivel és változtatni akar a jövőben. Lányával, Lourdessel időközben megpróbált jó kapcsolatot kialakítani, rájött, hogy változnia kell anyaként. Azóta vajon sikerült neki még megmenteni kapcsolatát gyermekeivel? Nem tudjuk, mindenesetre mi szurkolunk neked, Madonna!

hires anyukak- karrier es csalad-7

Híres anyukák – Blythe Danner

Gwyneth Paltrow anyukájaként büszkén tündökölve került listánkba Blythe Danner, akinek hírhedten jó kapcsolata van lányával. Mindketten a minimalista stílust és klasszikus szépséget képviselik. Gwyneth több interjúban elmesélte, hogy az anyukája csodálatos, magabiztos nő, akiért iszonyatosan rajong. Nos, Blythe megtudta tartani a karrier és az anyaszerep egyensúlyát, ami sok-sok szülő számára példamutató lehet.

hires anyukak- karrier es csalad-8

Az anyukák élete nem mindig könnyű, fontos, hogy értékeljük és becsüljük meg szeretetüket, türelmüket. Kapjon minden édesanya egy szabadnapot, amit pihenéssel tölthet el. Nálunk rengeteg ajándékötlet áll rendelkezésedre, ne habozz, lepd meg édesanyádat/feleségedet/saját magadat egy kis kényeztetéssel!

 

online

szalon1SZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – PEST
1056 Budapest, Belgrád rkp. 26.
+36 1 318 0410
+36 70 635 2235
pest@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 07:00 – 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

szalon2SZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – BUDA
1013 Budapest,Krisztina krt. 45.
+361 212 4407
+36 70 63522 26
buda@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 08:00- 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva