2018 trend – Feminin és magabiztos!

Az elmúlt 2017-es év divat trendek szempontjából sok-sok vintage darabot hozott vissza. Ám 2018 ebben picit különbözni fog, hiszen nagyon sok új szín jelenik meg a palettán, amit eddig talán bátortalanul viseltél, de idén az egyik kedvenceddé válhat. Az év vége felé hódított darabokat természetesen nem kell lecserélned, mert még mindig divatban vannak, de tavaszra ideje színesebbre és sokkal izgalmasabbra váltani. Ismerd hát meg 2018 trend összeállításunkat!

2018 trend – Szárnyalj pilóta!

A szürke időjárás annyira elvette a kedved a színektől és a lengébb öltözékektől, hogy rá sem akarsz nézni a tavaszi ruhatáradra? Akkor kezdésnek egy könnyűt mutatok a 2018 trend válogatásból, ami még a morgolódós, hidegebb napokon is szuper melegen tart! Jöjjön a pilóta kabát! Bár ez a fazon pár évvel ezelőtt is hódított (emlékeztek, főképp barna változatban), idén viszont kifejezetten az oversize, túlméretezett darabok jönnek be a divatba. Színskála tekintetében maradhatsz a mindig bevált feketénél, de a kifejezetten élénk piros, narancs és zöld is nagyon vagány!

kep01
2018 trend – Ballon az új szövet!

2017-ben imádtuk a szövetkabátokat, hiszen csinosak, melegek, de hosszúságukkal egyben ápolnak és eltakarnak. Az idei év tavaszán viszont a ballonkabátok fognak hódítani helyettük. Fazonjukban mondhatjuk, hogy hasonlóak, viszont anyagukban nyilván sokkal lengébbek, könnyebbek. Egy ilyen kis kabátka tökéletes társad lehet a még hűvösebb, de enyhébb napokon, hiszen tényleg bármivel viselhető! Ha elegánsabban akarsz felöltözni akkor is tökéletes választás, ha pedig csak egy farmer-póló kombóra szavazol, azt is rendkívül feldobja majd!

kep02

2018 trend – Mindennapi útitárs

Az övtáska, azaz a vicces nevén elhíresült hasitasi már nemcsak a divatkerülök mindennapi kiegészítője lehet, ugyanis 2018-ban kifejezetten trendi és csinos változatokra bukkanhatunk majd a polcokon. Hogyha te is imádod őket praktikusságuk miatt, de eddig nem szívesen hordtad régi darabjaidat, akkor idén ne habozz és szavazz egy ilyen kényelmes, de divatos darabra.

kep03

2018 trend – Apró gyöngyszem

Tavalyi év egyik felfedezettje trend szempontjából a hímzett minta volt, idén viszont az apró gyöngyök váltják fel a helyét. Ezekből a piciny díszítésekből csodaszép alkotásokra bukkanhatunk majd, amire én csak azt mondom, a ruhád lesz az ékszered 2018-ban. Egy ilyen csodaszép berakás mellé már nincs is szükség nyakékre vagy más hangsúlyos darabra, de nem is bánjuk, hiszen az óriási „statement” nyakláncok kora már úgyis lejárt!

kep04

2018 trend – Az év színe

A Pantone választása szerint a 2018-as év színe az ultraviola. A nyertes egyértelműen az ez évi trendek egyik meghatározó résztvevője lesz. Ennek ellenére a legtöbben ruhadarabok szempontjából ódzkodunk ettől az árnyalattól, emiatt hoztam neked pár példát arra, hogy a lila igenis tud jól mutatni csak meg kell találnunk a karakterünkhöz legjobban passzoló változatát!

kep05

2018 trend – Tündéri tüll

Imádod a romantikát és a nőies, csajos viseletet? Idén neked sem kell szomorkodnod, mivel 2018-ban a tüll is roppant divatos viselet lesz. Ebben a könnyed, lenge és különleges anyagban garantáltan igazi hercegnőnek fogod érezni magad. A vállfákon nemcsak a habos szoknya található majd meg, hanem csodaszép blúzok és ruhák is megjelennek a kínálatban. Ezt az anyagot kombináld bátran csipkével vagy szaténnal, mert egyrészt nagyon szépen mutatnak együtt, másrészt méginkább ráerősíthetsz a nőies vonalra.

kep06

2018 trend – Vattacukor őrület

Már 2017-ben is szerettük a pasztellszíneket, de hódításuk idén is töretlen lesz! A pasztellszínekben az a jó, hogy nagyon könnyen kombinálhatóak, így nemcsak a csajos vonalat tudod vele képviselni, hanem összedobhatsz akár egy vagányabb szettet is, hogyha megfelelően párosítod ruhadarabjaiddal. Egyértelműen a vattacukor rózsaszín lesz a leginkább divatban, de azért ne feledkezz meg a kék változatról sem, mert az is csodásan mutat.

kep07

2018 trend – vibráló pink

Szereted a kihívóbb, harsányabb színeket? Igazán bevállalós vagy, szeretsz egyedi lenni és kitűnni a tömegből. Természetesen nem habozol ezt megmutatni az öltözködésedben sem, így a magenta tökéletes választás lehet egy ilyen vagány lánynak! Ezzel a színnel viszont nem árt óvatosan bánni, mert könnyű túladagolni. Ha nem vagy még gyakorlott divatszakértő, akkor mindig figyelj arra, hogy az összeállításodban csak egy ruhadarab vírítson ebben a színben.

kep08

2018 trend – Maszkulin elemek

Az öltöny betört a női divatvilágba is, és felváltja a szűkített zakók helyét! Bátran viselheted ettől függetlenül feminin kiegészítőkkel, például egy csinos magassarkúval, feltűnő ékszerekkel vagy kivágott fölsővel. Egy ilyen kombináció izgalmas, kontrasztos kinézetet kölcsönöz majd neked, ezzel pedig garantált a szexis, de igazi „boss lady” benyomás. Hogyha kifejezetten szereted a nem hagyományos elemeket, akkor ne habozz, mindenképp szerezz be egy ilyen szettet idén!

kep09

Ha megismerted a 2018-as divat trendeket és elegendő inspirációt gyűjtöttél, akkor ajánlom számodra az idei téli frizura összeállításunkat is, mivel az összhatás nagyon fontos, így érdemes nem csak az öltözködésre kellő hangsúlyt fektetni, hanem hajunk és bőrünk állapotára is, sőt talán ott kezdődik minden el!

Ha nem vagy biztos abban, hogy arcformádhoz és karakteredhez milyen frizurát vagy sminket kérj, akkor válaszd profi szakembereink munkáját és kérd ki véleményüket! Fodrászati szolgáltatásaink között biztos megtalálod a hozzád illő stílust, ne félj a változtatástól! 

Jelentkezz be akár már ma!

 

szalon1SZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – PEST
1056 Budapest, Belgrád rkp. 26.
+36 1 318 0410
+36 70 635 2235
pest@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 07:00 – 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

szalon2SZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – BUDA
1013 Budapest,Krisztina krt. 45.
+361 212 4407
+36 70 63522 26
buda@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 08:00- 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva