2018-as tavaszi esküvői haj trend

A 2018-as tavaszi esküvői haj trend nagyon változatos variációkat mutat a leendő menyasszonyoknak a hajkoszorú elkészítéséhez. Mind a hosszú, mind a rövid hajú arák találhatnak nekik kedvező tippet a 2018-as tavaszi esküvői haj trend variációiban. A következőkben hajhosszúság szerint mutatjuk meg nektek, mik azok a hajtrendek, amiket viselve teljesen megfeleltek majd a 2018-as tavaszi esküvői haj trend által diktált divatnak.

Hosszú haj

A hosszú hajjal lehet talán a legtöbb fajta frizurát elkészíteni, hiszen lehet fonni, vasalni, besütni, kontyozni vagy ezen technikák keverékét is alkalmazhatjuk. A következőkben pedig arról lehet olvasni, hogy milyen is lesz a 2018-as tavaszi esküvői haj trend.

Göndör loknik

Ahogy Bálizs Anett,  Dancs Annamária vagy Bódizs Veronika képein is látszik, a göndör loknik mindig klasszikus esküvői frizurának számítottak. Nincs ez másként a 2018-as tavaszi esküvői haj trend tekintetében sem. Tökéletes választás, ha a hétköznapokhoz képes különlegesebben szeretnénk kinézni, ugyanakkor nem szeretnénk hatalmas kontyot.

kép 01

Fonatkoszorú

A 2018-as tavaszi esküvői haj trend azoknak is kedvez, akik a kicsit természetesebb hajviseleteket kedveli, mégis szeretnének különlegesebb kompozíciót a nagy napon. Erre lehet jó megoldás ez a fonatkoszorú, amit a képeken is láthatunk. Akár lazábban, akár feszesen elkészítve is gyönyörűen áll.

kép 02

Egyszerű lófarok

Ha az egyszerűség híve vagy és szereted egyszerű lófarokban hordani a hajad, szintén nagyszerű választás lesz a 2018-as tavaszi esküvői haj trend tekintetébe. Láthatod, a fodrászok is ezt a viseletet preferálták az Esküvő Classis fotózásán.

kép 03

Szalagok

Ugyan ezeket a szalagokat lehet rakni rövid vagy félhosszú hajba is, mégis leginkább a hosszú hajban mutat a legjobban. Virágokkal díszítve kicsit nimfás, simán a szalaggal pedig néptáncos hatást kelt, de abszolút hordható és viselhető egy esküvőre.

kép 04

Középhosszú haj

A középhosszú haj esetében azért már szűkül egy kicsit a repertoár az elkészíthető frizurák tekintetében, de mégis azt gondolom, hogy a 2018-as tavaszi esküvői haj trend bőven kínál lehetőségeket azoknak is, akik kicsit rövidebb hajkoronával rendelkeznek.

Enyhe hullámok

Ez a formáció természetesen nem csak a középhosszú haj esetébe, de még a hosszú hajból kialakítva is nagyon szépen tud mutatni, ahogy azt láthatjuk Madár Veronika színésznő, Kocsis Korinna modell, Dancs Annamária énekesnő, Horváth Éva modell vagy éppen Nagy Réka, modell, műsorvezető esetében.

kép 05

Laza konty

Szintén akár középhosszú, akár hosszú hajból kialakítható frizura, ami abszolút kedvez a 2018-as tavaszi esküvői haj trend által mutatott formációknak. Egy egyszerűen összecsavart alsó konty minimalista hatást kelt, ugyanakkor nagyon elegánsan megjelenést kölcsönöz a padok között végigvonuló arának

kép 06

Virágos hajpánt

Ahogy az előző hajviseleteket, ezt is lehet hordani akár hosszú, akár félközép, de még akár rövid hajjal is. Nagyon jól fel tud dobni egy enyhe hullámos hajat vagy akár a göndör loknikat is. De nyugodtan kombinálhatjuk ezen kívül a fonatkoszorúval vagy akár a lófarokkal is.

kép 07

Rövid haj

A rövid haj estében sajnos elég kevés opciót találhatunk a hajunk formázására. Nem lehet fonni, copfozni, kontyozni. Ennek ellenére rövid haj esetében is van néhány praktika a 2018-as tavaszi esküvői haj trend tekintetében, amit ha bevetünk, egészen biztos nőies és elegáns megjelenést biztosíthatunk magunknak.

Virágos fejdísz

Az apró, virágos fejdísz nagyon nőies hatást kelt, de ha esetleg nem tetszik ez a kivitelezés, mert soknak éreznénk, a rövid haj esetében is alkalmazható a korábban már mutatott egyszerűbb hajpánt.

kép 08

Virágos haj és füldísz

Ha sem a hajpánt, de az apró virágos fejdísz sem nyerte el a tetszésedet, a 2018-as tavaszi esküvői haj trend akkor is kínál alternatívákat. Itt van például ez a különleges fülbevaló és fejdísz.

kép 09

Évek óta a menyasszonyok szolgálatában!

Büszkék vagyunk rá, hogy szalonjaink profi fodrászai és sminkesei már több ezer arát készített fel a nagy napra és különböző esküvői magazinokban is megmutathattuk a legújabb trendeket magyar hírességekkel.

VIDEO LINKEK:
https://www.youtube.com/watch?v=-R4OWWdhNec

https://www.youtube.com/watch?v=ftZzY4l90qo

https://www.youtube.com/watch?v=d3TZ0kAUA10

Ahogy látható, a 2018-as tavaszi esküvői haj trend keretein belül mindenki találhat neki tetsző hajviseletet, legyen akár rövid, akár hosszú haja.

Ha esetleg meg van már a nagy nap időpontja, de még nincs meg, milyen hajad lesz, akkor sem kell aggódnod, ugyanis választhatsz esküvői csomagjaink közül. Ugyanakkor, ha meg van, milyen lesz a hajad, de egy kis extra ápolásra szorul, válogass hajkondicionáló termékeink közül!

Szerző: Puskás Bettina

Jelentkezz be akár már ma!

 

szalon1SZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – PEST
1056 Budapest, Belgrád rkp. 26.
+36 1 318 0410
+36 70 635 2235
pest@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 07:00 – 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

szalon2SZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – BUDA
1013 Budapest,Krisztina krt. 45.
+361 212 4407
+36 70 63522 26
buda@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 08:00- 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva