Aki ma válaszolt – Radics Gigi

Radics Gigi sokszorosan díjazott magyar énekesnő.

1. Mit jelent számodra az a szó, hogy ANYA?
Az anya szó számomra elsőre a saját édesanyámat jelenti. Tulajdonképpen a mindent, a biztonságot, a gondoskodás van ebben a szóban, és egy olyan ideált, példaértékű nőt látok magam előtt, akivé én is válni szeretnék majd idővel, amikor édesanya leszek.

2. Milyen az egészséges nő?
Az egészséges nő jól érzi magát a bőrében, vannak céljai, van önbizalma és keményen dolgozik azért, hogy mindig jobb és jobb legyen.

3. Mi jut eszedbe a piros színről?
Egy gyönyörű rúzs. Imádom a sminkeket.

4. Sorolj fel 3 számodra fontos dolgot!
Családom, kiskutyám, barátaim.

5. Mit gondolsz a nők mostani helyzetéről?
Nagyon örülök, hogy a nők szinte minden területen képviseltetik magukat és egyre erősebbek. Ami pedig számomra különösen fontos, hogy a zenében is ugyanolyan meghatározó szerepük van, mint a férfi előadóknak.

6. Mitől nő a nő? Sok összetevője van szerintem.
Egy nőnek ugyanúgy kell tudni keménynek és gyengédnek is lenni egyszerre. Az igazi nő mindig figyeli a környezetét, de eléri, hogy figyeljenek rá. Megállja a helyét egyedül is, viszont fontos, hogy képes legyen egységet alkotni és egy családot összetartani. Eleve nagyon összetett a női lélek, nehéz pár szóban meghatározni.

7. Mit teszel az egészséged érdekében?
Mióta lefogytam, életmódot is váltottam egyúttal, így a sport, az egészséges ételek beépültek a mindennapjaimba. Figyelek az étkezéseimre, ha tehetem azért mindent megkóstolok, mert enni szeretek és fontosak az ízek, de persze csak mértékkel és megfelelő sport mellett. Kerülöm a felesleges szénhidrátokat, általában cukormentesen eszem az édességeket, a reggeli kávémat is.

8. Mi a nő feladata a családban?
Szerintem az a normális, ha egy nő központi szerepet tölt be család életében, legalábbis számomra ez az alapvető, mivel a mi családunkban ez így van. A nő gondoskodik a szeretetével, a női energiáival összetartja és egységgé kovácsolja a családot.

9. Mit tartasz egy nőben vonzónak/taszítónak?
Egy nő akkor vonzó, ha kívül-belül összhangban van önmagával. Egy példa arra ami taszít: a cigaretta szaga. Kifejezetten taszító szerintem és nem illik egy nőhöz a füst illata, de a férfiakon sem szeretem.

10. Fontosnak tartod a rendszeres szűrővizsgálatokat?
Igen, bár csak 22 éves leszek augusztusban, de fontosnak tartom az éves vizsgálatokat, épp most néhány hete voltam én is. Minden nő tartozik magának annyival, hogy ezeket a vizsgálatokat elvégezteti a saját és a családja nyugalma érdekében.

11. Milyen egy jó nő-férfi kapcsolat?
Amikor mindketten megértik és támogatják egymást, akár távolról is. Akkor működik jól egy kapcsolat szerintem, ha a pár egyik tagjának sem kell feladni magát, hanem összhang van.

12. Mi jut eszedbe arról, hogy jó nő?
Stílusos, karizmatikus, szép és okos.

13. Mit jelent számodra az, hogy rossz nő?
Nincs olyan, hogy rossz nő. A rossz eleve egy pejoratív melléknév, rossz mondjuk az idő lehet ha esik az eső, de van hogy még az is szép vagy érdekes, hangulatos a maga módján. Úgyhogy még az idő sem okvetlenül rossz mindenkinek, ha dörög vagy villámlik. Nézőpont kérdése. Egy nő maximum nincs kibékülve önmagával, vagy komplexusok gyötrik, és ez az ami esetleg látszik rajta kívülről, vagy érződik belülről.

14. Van(nak) kedvenc írónő(i)d? Ki(k) Ő(k) és miért szereted az írásai(ka)t?
Kevés időm van olvasni, ezért nem emelnék ki kedvencet, de van egy pár írónő, akinek olvastam már írásait, vagy idézeteit.

15. Valóra vált álom?
Az egész életem.

16. Szerinted mi a szerelem?
Egy láthatatlan szál, ami egy csapásra kialakul két ember között. Persze létezik később kialakuló szerelem is, de maga az érzés egy pillanat alatt születik meg és rabul is ejt jó időre.

17. Hiszel az újjászületésben?
Érdekes, hogy egyre inkább foglalkoztat ez a dolog és ha nem is ástam magam túl mélyre a témában, valamilyen szinten hiszek a reinkarnációban. Az én hangom felfedezése és apukám éppen azelőtt elmúló hangja is egy ilyen fordulata volt a sorsnak, mi legalábbis ezt így éltük meg.

18. Szerinted ki vagy te?
Radics Georgina vagyok, egy 21 éves nő, aki az elképzelhetetlenebbnél elképzelhetetlenebb álmaiért küzd nap mint nap és aki nem tud elég hálás lenni azért a sok szeretetért, amivel folyton szembesül, de a zene nyelvén mindent megtesz ezért.

Köszönjük a válaszokat!