Kaptam egy levelet

 

Kaptam egy levelet, úgy érzem, hogy meg kell osztanom, mivel jómagam is fogyasztója vagyok ennek a terméknek és csak megerősíteni tudom a leírtakat, illetve kibővíteni, de azt majd egy másik alkalommal.

„Tisztelt Olvasó,
elérkezett az idő, hogy másfél év tapasztalatát megosszam Önökkel az olajfa levelének kivonata és a termékcsalád kapcsán. 2017 őszén kapcsolódtam egy olasz gyártó és forgalmazó céghez, az Evergreenlife/Italy fogyasztói köréhez, kezdetben mint egyszerű vásárló. Az élet úgy hozta, hogy a családban és a szűk baráti körben érdeklődést mutató és fogyasztók részéről nagyon biztató visszajelzések érkeztek: például vércukorszint csökkenése, gyulladásos folyamatok enyhülése, emésztési panaszok elmaradása, bőrproblémák, prosztata problémák jelentős javulása, visszatérő húgyhólyag gyulladás elmaradása, koleszterin és triglicerid értékek csökkenése akár a normál tartományig, szívritmuszavarok kimaradása, vérnyomás szabályozása és még sorolhatnám.”

Ezen eredmények arra jogosítanak fel, hogy minél több ember tájékoztassak, hogy milyen értékes és gyógyító molekulákat tartalmaz az olajfa levele. Bár az emberiség a legrégebbi időktől tudja, mégis nagyon hálásak lehetünk a kémia és biokémia fejlődésének, és nem kisebb neveknek, mint Sir Alexander Fleming (a híres bakteriológus, a penicillin felfedezője, felismerője), aki már a múlt század elején 6 polifenol molekulát izolált és ezzel megnyitotta a teret más neves kutatók munkájához, akik klinikailag igazolták a levélben a nagyobb koncentrációjú hatóanyagokat.

Az interneten bőven van információ és régi orvosi lexikonokban is. Akit érdekel, utána tud nézni. Ezek kapcsán én csak néhány konkrét és elgondolkodtató eredményről szeretnék írni, amely immár 160 személyt konkrétan érint a közvetlen környezetemből. Már három kínai állampolgár is csatlakozott hozzánk.

Konkrétum:
– vérnyomás és szívritmuszavar rendeződése 78/80 éves házaspárnál
– vércukorszint csökkenése 67/82 éves házaspárnál
– hemoglobin érték jelentős javulása 45 éves fogyasztónál
– visszér-visszahúzódás több fogyasztónál
– pajzsmirigy értékek normalizálódása több fogyasztónál
– koleszterin csökkentése több fogyasztónál
– nagyon sok esetben haj megerősödése és kinövése, már kopaszság esetén is
– visszérfekély gyógyulása öt hónap alatt
– széles körben általános erőnlét javulása
– a sportteljesítmény optimalizálása
– memória javulása

Tulajdonképpen ezek voltak azok a visszajelzések, amik arra buzdítottak, hogy megosszam Önökkel ezeket az információkat. Csak megerősíteni tudom, azokat az információkat, amely mindenki számára nyilvános.

Akikről konkrétan írtam hús-vér emberek, címmel és telefonszámmal, csak a kételkedők kedvéért…

Most pedig néhány szó az alaptermékről: egy liter olajfalevél kivonat 93%-os olajfalevél infúzió, 7% Calendula (körömvirág) kivonat és kevés almapektin, mely üdítő ízű enyhe kesernyés beütéssel.

Minden natúr táplálékkiegészítő időt és türelmet igényel. A forgalmazó cég egy nagyon optimális csomagot állított össze, ami jelentős (30%) kedvezményt is tartalmaz, 24 liter levet most 720 helyett 500 euró+10 euró szállítási költséggel küldenek házhoz.

Havonta 2-3 üveg javasolt egyéntől függően, ami napra lebontva 500-700 Ft-ra jön ki, és 6-7 hónapig elegendő. Mindenkinek szíve joga eldönteni, mire költ vagy mibe fekteti a pénzét. Megjegyzem, hogy akit érdekel a termék és kapcsolódni szeretne, lehetőség nyílik egy nagyon szép és hosszú távon is jól jövedelmező együttműködésre, amely most az internet világában minimális idő és energia befektetést igényel.
Kiemelem, hogy a termék táplálékkiegészítő és nem gyógyszer. Le kell írnom, hogy a táplálékkiegészítő nem helyettesíti a gyógyszeres kezelést, de biztos, hogy segít a szervezetnek, hogy mielőbb regenerálja magát. Bármilyen betegségben szenved, konzultáljon kezelőorvosával.
A fentiekben összefoglaltakért emberként, tanárként, biológusként vállalom a felelősséget.

 

Üdvözlettel: Barabási Júlia
Leadership Ambassador (Evergreen Life Products)