HEAVY TOOLS

HEAVY  TOOLS

Szuper ár és minőség egy helyen. Válogass kedvedre Webshopunkban! Nézd meg a legújabb kollekciót és rendelj online! Állandó akciók. Akár Ingyenes kiszállítás. Törzsvásárlói program. Gyors rendelési folyamat. Típusok: Shirts, Trousers, Jackets, Bikinis, Handbags, Schoolbags.

A Heavy Tools név eredete egészen az 1970-es évekig nyúlik vissza, amikor egy osztrák testvérpár megalapította a Heavy Tools márkát és kezdetben szörföket, snowboardokat és kerékpárokat gyártott.
A ’90-es évek óta megjelenő ruházati kollekció eleinte a sportos öltözetre koncentrálódott. Az utóbbi 6 évben a Heavy Tools kezdeti sportos kollekciója kezdett átalakulni és a sportos imázs mellett megjelent a divatorientált utcai ruházat is. A trendkövető ruházat inspirációja esetében ugyanúgy fontos szempont maradt a kiváló minőség, kényelem, illetve az odafigyelés az aktív életet élő, tudatos vásárlókra. A hegyi és a vízi sportokat kedvelő emberek télen és nyáron is megtalálják maguknak a sportoláshoz és utcai használatra alkalmas kiváló minőségű ruházatot.
Nem csak a ruházati kollekció átalakulása figyelhető meg a Heavy Tools-nál, hanem a kiegészítők terén is újdonságokban bővelkedik. Minden szezonban megtalálható az aktuális táska kollekció is, különféle háti-, oldal- és utazótáskákkal.

forrás: https://www.heavytools.hu/, https://www.premieroutlet.hu/de/shops/shop/heavy-tools/