CAPRICE DIAMOND TRADITION

 

A Caprice szó jelentése: szeszély, az olasz “caprese” szóból ered.

Magyarországon 16 éve nyitotta meg kapuit Európa legnagyobb gyémánt- és ékszerközpontja Szentendrén – a művészetek városában –, majd megnyílt üzletünk az Andrássy úton. A Caprice 2015 szeptemberében beköltözött Budapest szívébe, a Vörösmarty tér szomszédságában található Palazzo Dorottya épületébe. A CAPRICE Dorottya Diamond Palace-ban, Európa legnagyobb, 1000 négyzetméteres bemutatótermében várjuk kedves látogatóinkat lenyűgöző gyémánt ékszereinkkel – kiegészítve az élményt a múzeumunkkal, illetve a mozinkkal.

A cég fő célkitűzése, hogy a gyémántvásárlás kultúráját és hagyományát megteremtse Magyarországon.

8 különböző tervező a világ minden részéről – izraeli, spanyol,német, olasz, magyar brazil és thai művészek – készíti a Caprice egyedi kollekcióit, így ékszereink stílusa igen széleskörű ízlésvilágot jelenít meg, és mindenki találhat ízlésének megfelelő csodás ékszert.

Európa legnagyobb drágakőválasztékával a legszélesebb körben ki tudjuk elégíteni vásárlóink álmait, vágyait.

Extra szolgáltatásaink:

Ékszervásárlási garanciát nyújtunk a CAPRICE ékszerekre
Lehetőséget biztosítunk, hogy befektetéseit növelhesse – CAPRICE üzletében vásárolt ékszerét beszámítjuk, amennyiben újabb, nagyobb értékű ékszert vásárolna, így Önnek csak a különbözetet kell megfizetnie
Speciális és egyedi tervezésű ékszereket kínálunk a legkülönbözőbb drágakövekből

Fontos kiemelni a szigorú minőségellenőrzési folyamatainkat, mellyel garantáljuk, hogy csakis a legjobb minőségű ékszereket értékesítjük.

forrás: http://www.caprice.co.hu/