Új sajtóhír: Luis Fonsi

 

Luis Fonsi ismét tarol a nyár legnagyobb új slágerével a Despacito után

Egy nap alatt ötmillió feletti megtekintésnél jár Luis Fonsi új dala.

A világ egyik vezető latin zenei nagykövete augusztus 17-i budapesti koncertjén is előadja majd a Date La Vuelta című slágert.

https://www.youtube.com/watch?v=n5jRwdEwLOY

Fordulj meg. Lefordítva ezt jelenti a Date La Vuelta című dal, amit Sebastián Yatra, Nicky Jam és az elmúlt évek legnagyobb slágerkirálya, Luis Fonsi jegyez.

Luis Fonsinak ez az első száma az év elején kiadott Vida című albumát követően, amely februárban vezette a latin-amerikai toplistákat.

Luis Fonsi több mint 20 éves karrierje során számos multi arany- és platina- lemezekkel büszkélkedhet. A zenei iparág egyik legrangosabb díjazását is megkapta a Latin GRAMMY®-t. Tagadhatatlan és egyedülálló tehetségével, átlépte a határokat és elcsábította rajongóit.Pályafutása során sok szupersztárral dolgozott már, például a kanadai Justin Bieberrel, a Puerto Rico-i raggaeton lengendával, Daddy Yankeevel, és az amerikai Demi Lovatoval.

Aki nem akar lemaradni az év bulijáról és együtt akar táncolni és énekelni a latin zene királyával a YouTube-rekordokat megdöntött sikerszámokra, az ne feledje, hogy 2019. augusztus 17-én este 8 órakor a Budapest Arénában a helye.

jegyek: https://www.eventim.hu/hu/jegyek/luis-fonsi-koncert-budapest-papp-laszlo-sportarena-1117851/performance.html