Aki ma válaszolt – Rácz Barbara

 

1. Mit jelent számodra az a szó, hogy ANYA?
Számomra mindent! Édesanyámra számíthatok mindenben, Ő a legnagyobb kritikusom, a legelszántabb támogatóm és a legjobb barátom is egyben.

2. Milyen az egészséges ember?
Gazdag! Ugyanis az egészségünknél nincs fontosabb.

3. Mi jut eszedbe a fehérről és feketéről?
Yin-Yang, ami a világmindenség ellentétes tulajdonságait mutatja.

4. Mi az a 3 dolog, ami nagyon fontos számodra?
Nyugalom, biztonság, szeretet

5. Mit gondolsz a nők mostani helyzetéről?
Én hétköznapi konzervatív nevelést kaptam. Annak ellenére, hogy végül nem helyezkedtem el az építészetben, a suliban minden csütörtökön gyakorlati óráim voltak, ahol falaztam és vakoltam. Most a stylist munkámnak köszönhetően nap mint nap hatalmas zacskókat, szatyrokat, táskákat cipelek. Néha úgy érzem, hogy a szerepek felcserélődtek…

6. Mitől igazi férfi a férfi?
Minden férfi igazi férfi, csak meg kell benne találni azt a tulajdonságot, amiért az adott nő fel tud rá nézni. Legyen az a humora, az intelligenciája, a türelme és még sorolhatnám.

7. Mit teszel az egészséged érdekében?
Mindig megpróbálok minimum 8 órát aludni és ébredés után citromos vízzel indítom a napot.

8. Mi a férfi feladata a családban?
A biztonságérzet megteremtése! És legyen elnéző a „nőcis hülyeségek” miatt… ?(nevet)

9. Mit tartasz egy nőben vonzónak/taszítónak?
Számomra a magabiztos nő a legvonzóbb, mindaddig amíg nem megy át beképzeltbe. Annál nincs számomra taszítóbb.

10. Fontosnak tartod a táplálékkiegészítést?
Nem szedek táplálékkiegészítőket, csak próbálok minden nap odafigyelni arra, hogy elegendő gyümölcsöt és zöldséget fogyasszak.

11. Milyen egy jó nő-férfi kapcsolat?
Nem csak társak, de legjobb barátok is egyben, ahol a bizalomnak és a tiszteletnek fontos jelentése és – főképp – szerepe van! Van erre egy kedvenc idézetem a Tangókönyvből : „Az első lépés a férfié: a tisztelet. Sosem lehet valakit enélkül átölelni és táncolni vele. A nő részéről a válasz a bizalom, ami nélkül a nő nem tudja követni a férfit. Bízni valakiben nem könnyű feladat, de egy nőnek mindig így kell döntenie. A férfi második lépése a felelősség. Minden pillanat a férfi felelőssége, mindenről ő dönt, így hibát is csak ő követhet el. Az a szerepe, hogy a partnere gondtalan és boldog legyen. A nő válasza erre az odaadás. Hagyja, hogy a partnere vigyázzon rá.”

12. Mi jut eszedbe arról, hogy jó nő?
Magabiztos, kedves, igényes!

13. Mit jelent számodra az, hogy rossz nő?
Igénytelen! Munkámból adódóan sajnos találkoztam már nem egy ilyen „nővel”. Ha a nadrágunk el van szakadva és a körmünk le van pattogva, akkor is legyünk NŐK és az igényesség legalapvetőbb tulajdonságaira is próbáljunk meg odafigyelni, ez ugyanis abszolút nem pénz kérdése!

14. Van kedvenc íród? Ki ő és miért szereted az írásait?
Sajnos manapság kevesebb időm jut az olvasásra, de régebben Emily Brontétól Thomas Mannon át egészen Müller Péterig sok mindent olvastam. Szeretem a romantikát, és kedvelem, ha egy szerző gyönyörűen látja a lélek szó tágabb jelentését is.

15. Valóra vált álom?
Lelkileg önmagunkkal szemben megtalálni a harmóniát! Testileg pedig talán az, hogy sikerült már elutaznom a föld néhány csodálatos tájára.

16. Mit jelent számodra a szerelem?
Közhelyesként hangozhat, de a jóban-rosszbant! Megtalálni azt a személyt, ami a másik felünk, akivel igazi társként élhetjük meg a jelent és közösen tekinthetünk a jövőbe.

17. Hiszel az újjászületésben?
Igen! Nem akarom elhinni, hogy a halál után minden megszűnik, kell valaminek még lennie!

18. Szerinted ki vagy te?
Ezen évek óta gondolkodom! Nehéz engem/saját magam megfejteni, tényleg! Anyukámat vagy a páromat kellene talán erről kérdezni… ?(nevet)

19. Mit jelent számodra a minőség?
Maximumot kihozni valamiből, legyen az munka vagy árucikk.

20. Hogyan lehet feldolgozni a sikereket?
Ez egy nagyon jó kérdés, de fogalmam sincs. Nem tartom még magam sikeresnek, vagy hogy fel kelljen dolgoznom bármit is. Én magammal szemben nagyon kritikus vagyok.

21. Mi üzensz a magyar rajongóknak?
Ahogy fent is említettem, nem gondolom, hogy bárki is rajongna „Rácz Barbiért”, inkább követőim vannak, akik kíváncsiak a mindennapjaimra vagy a munkámra. Nekik azt üzenném, hogy ne irigyeljük senki életét, ugyanis nem tudhatjuk, hogy az adott illető miken ment vagy megy át ahhoz, hogy jelenleg itt tart. És azt sem, hogy mi a látszat és mi a való élet! Találjuk meg a saját életünk harmóniáját és minden nap köszönjük meg azt, ami az adott napot szebbé tette a saját életünkben! Erről sose feledkezzünk meg!

Köszönjük a válaszokat!