Pell-Air Utazási Iroda – Utazás, ahogy mindig is vágyott rá!

 

A hűséges utas a legjobb befektetés

Irodánk mögött, mely 2005-ben nyitott, több, mint 20 éves idegenvezetési, utazás szervezési múlt áll. Specialitásaink az általunk összeállított utazások, különleges úti célok, egzotikus tájakra, melyeket részben vendégeink kívánságai, igényei szerint állítunk össze.
Utazási irodánk kínálatában egyszerre megtalálható a legnagyobb utazási irodák választéka és más kisebb utazási irodák útjai is. Az általunk kínált összes iroda útját velük azonos áron értékesítjük.

Utazás az Ön elképzeléséhez igazítva

Az egyedi utak összeállításában rugalmasabbak vagyunk, mint a nagy irodák, legyen az az úti cél vagy az időpont. Több utunkat ezen irodákkal közösen szervezzük és értékesítjük. Az idegenvezetését is mi adjuk, tehát az utazásszervezőjük nagy eséllyel az idegenvezetőjük is lesz, ami növeli az odafigyelést, a személyre szabott bánásmódot, a szolgáltatás színvonalát.
Évek alatt összegyűjtött tapasztalatainkat felhasználva, gondosan állítottuk, állítjuk össze az utak tartalmát; sőt egyedi igények, ötletek alapján is szervezünk utazásokat csoportoknak. Saját szervezésű útjainkat a Vendégek, Kedves Utasaink igényeinek megfelelően formáltuk az évek során, és olyan helyszínekre is ellátogatunk, amiket máshol nem kínálnak.
A célországokban a legkiemelkedőbb szolgáltatásokat nyújtó partnerekkel dolgozunk együtt (helyi idegenvezetők, szállodák, tranzit cégek és egyéb szolgáltatók). Minket nem kötnek exkluzív szerződések: azzal dolgozunk, akit tapasztalataink alapján a legjobbnak tartunk. Több évtizedes tapasztalatunk az Önök szolgálatában áll, megmondjuk mit érdemes megnézni egy szabad program alkalmával, sőt alkalmanként még egyedi igényeket is leszervezünk, ha éppen ez a Kedves Utas kérése.

A Pell-Air Utazási Iroda másik profilja az utazás közvetítés.

Kínálatunkban szinte az összes utazásszervező kínálatát megtalálja és tapasztalatainkat felhasználva a legjobbat kínáljuk Önnek árban és értékben egyaránt. Nem csak kínáljuk az utakat és megmutatjuk a szállodák képeit – amit amúgy is megtalál a katalógusban vagy az interneten -, hanem segítünk kiválasztani a megfelelő úti célt és szálláshelyet, mi valóban értékes és hasznos, személyre szabott információkkal, tanácsokkal tudjuk ellátni Önt. Fontos kiemelnünk, hogy irodánkban minden út ugyanannyiba kerül, mint a szervező irodánál, tehát nincs felár!
Olyan helyszíneket tudunk ajánlani, amelyek talán elkerülték a figyelmét, vagy éppen segítünk találni az egyedi igényeinek megfelelő utazási célpontot. Tudjuk, hogy hova, mikor “érdemes” elmenni, adott helyszínen hogyan lehet élvezetesen, emlékezetesen elütni az időt…
Végső döntésük meghozatala előtt érdemes tehát a PellAir Utazási Irodával is konzultálni, hogy a pihenés, az üdülés vagy a világot megismerő utazás valóban örömöt okozzon Önnek is!

forrás: https://pellair.hu/