Danone Activia

 

A Danone kutatói több évtizede élen járnak a tejtermékek tudományos vizsgálatában és kutatásában. Szakértelmüknek, szigorú szabványaiknak és eljárásaiknak köszönhetően az Activia kiemelkedik a joghurtkínálatból.

Több, mint 1000 féle Activia termékünk elérhető 70 országban, különböző ízekben, állagban és kiszerelésben, a helyi hagyományoknak és ízlésnek megfelelően – és természetesen a Bifidus ActiRegularis® mindegyikben megtalálható.

Bár világszerte a natúr és az epres joghurt a legnépszerűbb, minden nemzetnek megvan a maga kedvence, és törekszünk arra, hogy ezt kínálatunk is kövesse. Brazíliában például népszerűek a helyi gyümölcsök, így sok fogy a papajás–zabpelyhes változatból, míg mondjuk Japánban az aloe ízesítés a sláger.

Nemcsak az ízek sokféleségére törekszünk, vigyázunk arra is, hogy az Activia® megfeleljen a különböző kultúrák elvárásainak. Lengyelországban általában reggelire fogyasztanak tejterméket, ezért létrehoztuk az Activia® zabkását. Kanadában egy zsírmentes, mesterséges édesítőszer nélküli joghurtra volt igény, így piacra dobtuk a 0%-os Activiát, sztíviával. Oroszországban és Szaud-Arábiában a hagyományos italok a népszerűek, így ott megtalálható az Activia® Kefír és az Activia® Laban.