Aki ma válaszolt – Andrádi Zsanett

fotó kredit: Seres Zsolt

1. Mit jelent számodra az a szó, hogy ANYA?
Az Édesanyám, akiből vagyok, akinek a szeme megegyezik az enyémmel, akiben látom magamat. Amikor beteg vagyok, mindig az ő húslevesét akarom enni s aki egy hangsúlyomból tudja milyen kedvem van. Az anyaság egy ajándék, ami nem mindenkinek adatik meg, vannak olyan anyák is, akiknek nincs gyerekük. Az anya talán a világ egyik legszebb szava. Ilyeneket gondolok róla.

2. Milyen az egészséges ember?
Az egészséges ember önazonos, nem csak testileg, de lelkileg is egészséges.

3. Mi jut eszedbe a fehérről és feketéről?
Hogy nem létezik. Az árnyalatokban hiszek és a színekben, annak ellenére, hogy imádom mindkét színt viselni, s az álomlakásomban rengeteg a fehér.

4. Mi az a 3 dolog, ami nagyon fontos számodra?
Őszinteség, szerelem, egészség

5. Mit gondolsz a nők mostani helyzetéről?
Azt gondolom, hogy a nők egyre erősebbek, a világ változik. Lassanként felismeri a világ, hogy a „gyengébbik” nem okos, bátor és figyelmet érdemel.

6. Mitől igazi férfi a férfi?
A férfi nekem akkor igazi férfi, ha mer szembenézni az érzelmeivel, félelmeivel, vállalni azokat, fejlődni. Ha őszinte és bátor és tud felelősséget vállalni a tetteiért, szeretteiért. Ha tudja mit akar.

7. Mit teszel az egészséged érdekében?
Sportolok, vitamint szedek, és próbálok egészségesen táplálkozni. Sajnos gyengém az édesség, de igyekszem minél kevesebb cukros dolgot fogyasztani. Kirándulok a természetben, sokat sétálok és úszom.

8. Mi a férfi feladata a családban?
Hogy támasza legyen a családjának, a bástyája. Akihez mindig lehet fordulni, aki a megoldásokat keresi a problémákra s nem hátrál meg a kihívások elől.

9. Mit tartasz egy nőben vonzónak/taszítónak?
Vonzónak az önazonosságot tartom, ha valaki vállalja saját magát, a jó és a rossz tulajdonságait egyaránt. Az ápolatlanság és a butaság taszít.

10. Fontosnak tartod a táplálékkiegészítést?
Igen, de a túlzásba vitt vitaminfogyasztást ugyanúgy helytelennek tartom, mint azt, ha nem fogyasztjuk. Mint mindenben, itt is az egyensúlyban hiszek.

11. Milyen egy jó nő-férfi kapcsolat?
Hű, erre nincsen recept. Számomra az, ha valaki mellett szárnyalok, akivel együtt fejlődök, s mindig van számára mondanivalóm. Vannak párkapcsolatok, ahol a felek nem egyenrangúak, mégis működnek. Vannak párok, akik kiegészítik egymást és ketten együtt alkotnak valami jó egységet. Én abban hiszek, hogy mindenkinek a maga igényéhez kell megtalálnia a megfelelő párját, aki erkölcsileg, etikailag és vágyaiban hasonlít hozzá, azt hiszem.

12. Mi jut eszedbe arról, hogy jó nő?
Nem tudom. Nőként erre nehéz válaszolni. Színek jutnak eszembe s tulajdonságok.

13. Mit jelent számodra az, hogy rossz nő?
Ugyanaz, mint az előbbi kérdésre. Nincs válaszom, csak benyomásaim.

14. Van kedvenc íród? Ki ő és miért szereted az írásait?
Most Elena Ferrante. Beleszerettem a regényeibe. A Nápolyi regények sorozat megfertőzött. Úgy ír a női lélekről, ahogy azt hiszem, sosem olvastam még.

15. Valóra vált álom?
Több volt s remélem lesz is még. Találkoztam Ted Neeleyvel, akinek óriási rajongója vagyok. S valójában minden nap megélem a legnagyobb álmomat: színész szerettem volna lenni. S az lettem. Eljutottam olyan helyekre, előadásokra, amiket álmomban sem mertem gondolni.

16. Mit jelent számodra a szerelem?
Az életet.

17. Hiszel az újjászületésben?
Igen.

18. Szerinted ki vagy te?
Erre vagy túl rövid vagy túl hosszú válaszom lenne, de azt hiszem minden gondolatom ez ügyben túl privát és mély.

19. Mit jelent számodra a minőség?
Igényességet.

20.Hogyan lehet feldolgozni a sikereket?
Hogy nem felejtjük el honnan jöttünk.

Köszönjük a válaszokat!