ANYA PIHEN!

 

Csönd,vidámság, kikapcsolódás és relaxáció.
Gyere el te is és lazíts velünk:-)!!!
A gyerekek és a férjek is örülhetnek, hogy ANYA pihen, feltöltődik.

Anya vagy… Lazíts egyet te is… Biztos, hogy megérdemled!
3 napos kikapcsolódás csak anyáknak! 2019. november 15-től. Limitált jelentkezési lehetőség. Relaxra fel:-)))

Anya vagy… Fáradt vagy… Kimerült vagy..?
Fogd meg a legjobb barátnőd és gyertek el pihenni, de jöhetsz egyedül is, biztos akad közös téma a többiekkel. Zárd be 3 napra a mamahotelt és tedd egy kis időre üzemen kívül az anyataxit.
Amennyiben számodra is jól jönne egy kis feltöltődés, pihenés, szórakozás, elvonulás a napi rutin elől, közösségi élményre vágysz, élveznél egy picit önmagaddal lenni, nyitott új embereket megismerni és szeretnél egy egyedi, feledhetetlen és fantasztikus élményt, akkor ne habozz és jelentkezz most! Tiszteld meg magad és adj magadnak egy kis pihenőt.

3 nap 2 éjszakás relaxáció a Balatonnál november 15-től, félpanziós, bőséges ételellátással (italt nem tartalmaz), színes programokkal és korlátlan wellnesshasználattal pazar környezetben (4 csillagos wellnesshotel).

Részvételi díj: 58.000 Ft/fő, melynek 20%-át foglaláskor kell befizetni, a fennmaradó összeget a helyszínen kell majd rendezni mielőtt becsekkolsz a szállodai szobádba. A további részleteket mailben küldjük a jelentkezőknek.
Első lépés: Küldd el a jelentkezésedet még ma az contact@premiumlap.hu -ra. A tárgysorba pedig írd azt, hogy: ANYA PIHEN. Jelentkezni október 5. éjfélig lehet.

Jó anyák, jó helyen!!!

A hétvége ideje alatt a dresszkód: napközben laza, esti vacsorákhoz elegáns.
Limitált jelentkezési lehetőség! Ne maradj le!