VERSPÁLYÁZAT

 

A játék folytatódik!
A PRÉMIUMLAP verspályázatot ír ki.
A vers témája: NŐ & FÉRFI
A közösségi oldalak térnyerésével sokak számára lehetőség nyílik, hogy megmutassák tehetségüket, kreativitásukat a világ számára. Ebben szeretnénk mi is segítséget nyújtani és oldalunkon verspályázatot hirdetünk.
16 éves kortól lehet jelentkezni, info@premiumlap.hu e-mail címen.
Tárgyba: Vers
Jelentkezési határidő: 2019. október 15.
Október 16-án kerül ki minden vers a hozzá küldött fotóval.

A pályázat menete:
A pályázók word formátumban elküldik e-mail címünkre a verset (egy pályázó 1 db verset küldhet) +1 fotót (jpg formátumban) a vers mellé, melyeket oldalunkra feltöltünk. Természetesen szükség van a költő nevére és a vers címre is:-).

Feltöltés után a vers máris versenyben van, és az nyer, akinek a verse + képe a legtöbb „like” szavazatot kapja. A szavazat akkor érvényes, ha a szavazatot leadó like-olja és megosztja a saját oldalán a kedvencét. Amennyiben akár 2 vagy több alkotásban döntetlen állás alakul ki, úgy az adott versre a megosztások száma dönti el a végeredményt. Érdemes tehát minden kedves rajongónak megosztani a tetszőleges művet.

A pályázatnak az online felületen egy győztese van, melynek eredményhirdetése 2019. december 15.
A győztesnek 3×2 db színházjegyet biztosítunk a budapesti Madách Színházba, a következő évadra.
A pályázatnak egy győztese van, de mindenki a nyertese lehet, ugyanis amennyiben minimum 100 vers érkezik, a verseket kiállítjuk, illetve értékesítésre is lehetőség van!

Sok sikert kívánunk!