NYÁRI KÁROLY BUDAPESTI KARÁCSONYI KONCERT

 

2019. DECEMBER 27.

15:00 és 20:00 ÓRA

BUDAPEST KONGRESSZUSI KÖZPONT

1123 Budapest, Jagelló út 1-3.

MEGHÍVOTT SZTÁRVENDÉGEK:

TOKODY ILONA, NYÁRI ALIZ, NYÁRI EDIT, MUSKÁT ANDRÁS

KÖZREMŰKÖDIK:

BUDAPESTI JAZZ SZIMFONIKUS ZENEKAR

Nyári Károly az ország legismertebb énekes zongoristája 2019. december 27-én 15:00 és 20:00 órai kezdettel az eddigi legkülönlegesebb ünnepi koncertjét mutatja be Budapesti Karácsonyi Koncert címmel.

Az ünnepi időszak kiemelt zenei eseménye ebben az évben már 14. alkalommal, ezúttal a Budapest Kongresszusi Központban kerül megrendezésre.

Nyári Károly számára a legfontosabb a szeretet és a család, így az idei koncerten különleges családi produkciót ígér, mellyel elhozza a karácsony meghitt pillanatait és az ünnep melegét a közönség szívébe.

Az esten a csodálatos karácsonyi dalok mellett az előadó pályáját meghatározó legszebb slágerekből álló válogatás lesz hallható a művész által alapított Budapesti Jazz Szimfonikus Zenekar közreműködésével.

A koncert meghívott sztárfellépői Tokody Ilona Kossuth- és Liszt-díjas világhírű szoprán operaénekesnő, Muskát András operaénekes, Nyári Aliz és Nyári Edit énekesnők, akikkel gyönyörű duett számok hangzanak el az esten.

Az egyedülálló látványvilág még emlékezetesebbé teszi az év legexkluzívabb koncertjét.

ÜNNEPELJE A SZERETET ÜNNEPÉT CSALÁDJÁVAL ÉS BARÁTAIVAL KÖZÖSEN,

NYÁRI KÁROLY FELEJTHETETLEN KONCERTJÉVEL!

JEGYEK KAPHATÓK:

Az Interticket jegyirodáiban és a jegy.hu hálózatában.

https://www.jegy.hu/program/nyari-karoly-budapesti-karacsonyi-koncert-109028?q=ny%c3%a1ri+k%c3%a1roly+budapesti+kar%c3%a1csonyi+koncert&sgtype=pfprogram

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ:

www.nyarikaroly.hu