Aki ma válaszolt – Varga Viktor

 

1. Korábban azt nyilatkoztad, hogy adrenalinfüggő vagy, mostanában mivel léptél ki a komfortzónádból?
Folyamatosan kívül vagyok. jelenleg repülőgéppilótának és lovas akrobatának tanulok, az utóbbit a Nemzeti Lovas Színház felkérésére.

2. Mit jelent számodra a zene? Hogyan alkot Varga Viktor?
A zene, illetve a művészetek mind egy tőről fakadnak. Olyan, mint egy folyó, amibe beleállsz, keresztül folyik a szűrőiden, de ha nem állsz, bele akkor is folyik. Szóval minél izgalmasabb, kreatívabb és technikásabb a szűrőrendszered, annál sokszínűbbek és szélesebbek lesznek az alkotásaid.

3. Miért az extravagáns külső az egyik védjegyed? Mi ennek az üzenete?
Ez nem védjegy. Ez lettem. Én csak boldog vagyok és őszinte. Önmegvalósítok és nem hallgatok senkire. Szabad vagyok.

4. Mennyire vállalod a sebezhetőséget? Tudsz bocsánatot kérni, ha te vagy a hunyó?
Az őszinte mivoltom nem enged olyat, hogy sunyi legyek. Teljes vállszélességgel állok bele mindenbe, amit elkövettem.

5. Egy jó kedélyű, kedves és nagyon tehetséges művésznek ismerünk, de a szemed olykor nagyon szomorú. Mi az, ami valójában kiborít?
Köszönöm hogy észreveszitek. Igen, bennem is megvan az örök szomorúság, mint más művésztársaimban. Sajnos ez a világ elég kedvezőtlen most a művészetek művelőire, de nekünk akkor is csinálni kell, ha törik, ha szakad. Ez a hivatástudat. Ami a legjobban kiborít, az a félelemben tartás és a butítás, valamint az, hogy már nem arisztokratikusan gondolkoznak a befolyásos és tehetős emberek fejlődést generálva saját anyagi helyzetük mellett, hanem csak az utóbbit gyarapítják, nem úgy mint Széchenyi idejében.

6. Mitől igazi férfi a férfi?
A szellemi, érzelmi és szexuális intelligencia quotiensek legmagasabb összegétől.

7. Mit tartasz egy nőben vonzónak/taszítónak?
A nő vonzó, a tisztasága mennybe emelő, ha van intellektusa, akkor lenyűgöző és androgün lénnyé válhat egy hasonló szinten lévő férfivel.

8. Milyen egy jó nő-férfi kapcsolat?
Adott élethelyzetnek megfelelő. Jelenleg térre van szükségem az alkotáshoz, szóval most egy megértő, türelmes, kiegyensúlyozott távolságban is szerető nő a megfelelő ez időszakomra.

9. Valóra vált álom?
Hogy magam írjam a dalokat-szövegeket s a hozzá tartozó vizuális anyagokat is én rendezzem, forgassam, vágjam saját kezűleg. Megvalósult.

10. Mit jelent számodra a szerelem?
A szerelem tökéletes inspiráció. A biológiánk szellemi megtestesülése és olykor emberfeletti csoda, ami megmagyarázhatatlan értelem nélküli érzelem.

11. Szerinted ki vagy te?
A szabadság, az egyén kifejezésének hírnöke és művészetek papja.

12. Van példaképed? Mit üzennél neki?
Salvador Dalí, Freddy Mercury, Nagyapám, Buddha, Isten, az Egységtudat és a Természet.
Kitartást az emberiséghez.

13. Mi a véleményed a mai noproduktum „sztárokról?”
Nincs dolgom velük. Fejezze ki magát mindenki, aki szeretné, azzal az eszközzel ami a birtokában van. Nincs ezzel baj, sőt megszűnik a boldogtalanság, a stressz. Az értékrend hiánya a probléma és az értéktelenség sugárzása.

14. Mi a következő projekt, amin dolgozol?
A tökéletes karácsonyi dal és klip. Számomra az lett. Remélem más is érti majd a humort, az aktualitást és a feltétlen szeretetet.

Köszönjük szépen.
Boldogan.