Kusetté Rockabilly Night-a buli folytatódik

-Kusetté Rock’n Roll  Night-

  1. január 31. péntek 21:00 órától Lock the club-Budapest-

A nagysikerű ’20 éveket megidőző Kusetté Gatsby Night után –

https://youtu.be/GAPqCB-lPKs

  1. január 31. 21:00 órától Kusetté Rockabilly Night-al folytatódik az exkluzív rendezvénysorozat, ahol a Rock&Roll világában pin up hölgyek várják, hogy az est Elvis Presley-i, Denny Zuko-i/GREASE /…..táncra perdítsék őket korhű ruhákban, élőzene és egyedi koktélok között.

https://www.youtube.com/watch?v=gj0Rz-uP4Mk

https://www.youtube.com/watch?v=7oKPYe53h78

A Hölgyek ne felejtsenek el beszerezni szűk farmer nadrágot vagy  korhű szoknyákat, és fontos a mély dekoltázs, az erősen rúzsozott tűzpiros csücsörítős ajak, merész szemhéjtus, a sexy neccharisnya, a tűsarkú cipő, különböző fejdíszek/sálak, kendők, masnik, rózsák…

Az Urakat csak lazán… farmer, virágos ingek, csíkos polók ,,..jöhet akár a vastag talpú cipő is… (és a sérót be kellene  lőni)nincs mese,,,wax és fésű mindenképpen legyen a farzsebben, a frizurára nagy hangsúlyt kell ám fektetni. Légy lázadó és stílusos. A napszemüveged se felejtsd otthon!

Az élőzenét a legendás Mystery Gang biztosítja, Egri Péter vezetésével aki vitathatatlanul a korszak zenei és kulturális szakértője. A buli alatt a rockabilly, rock and roll legeredetibb és legautentikusabb megfogalmazásban szólnak a dalok utánozhatatlanul.

https://www.youtube.com/watch?v=mlObrb7LAbc

A további hangulatot Dj fokozza.
Jegyek: https://www.eventim.hu/hu/jegyek/kusette-rockabilly-night-budapest-lock-the-club-1174247/performance.html

Belépés:+18