Kusetté Rock’n’Roll Night

modell: Dóri Jámbor,
smink és style:  EVASION Beauty and Art, Éva Tóth Make-up Artist 👄🌹
 

-Kusetté Rock’n’Roll Night-

https://www.youtube.com/watch?v=R1C_7cH0VX0

2020. január 31. péntek 21:00 órától Lock the Club Budapest

A nagysikerű 20-as éveket megidéző Kusetté Gatsby Night után

https://youtu.be/GAPqCB-lPKs

 

2020. január 31. 21:00 órától Kusetté Rock’n’Roll Nighttal folytatódik az exkluzív rendezvénysorozat, ahol a rock & roll világában pin-up hölgyek várják, hogy az est Elvis Presley-i, Denny Zuko-i (Grease) táncra perdítsék őket korhű ruhákban, élőzene és egyedi koktélok között.

https://www.youtube.com/watch?v=gj0Rz-uP4Mk

https://www.youtube.com/watch?v=7oKPYe53h78

A Hölgyek ne felejtsenek el beszerezni szűk farmer nadrágot vagy  korhű szoknyákat, és fontos a mély dekoltázs, az erősen rúzsozott tűzpiros csücsörítős ajak, merész szemhéjtus, a szexi neccharisnya, a tűsarkú cipő, különböző fejdíszek/sálak, kendők, masnik, rózsák…

Az Urakat csak lazán… farmer, virágos ingek, csíkos pólók , jöhet akár a vastag talpú cipő is… (és a sérót be kellene  lőni) nincs mese, wax és fésű mindenképpen legyen a farzsebben, a frizurára nagy hangsúlyt kell ám fektetni. Légy lázadó és stílusos. A napszemüveged se felejtsd otthon!

Az élőzenét a legendás  Mystery Gang biztosítja, Egri Péter vezetésével aki vitathatatlanul  a korszak zenei és  kulturális szakértője. A buli alatt a  rockabilly, rock and roll legeredetibb és legautentikusabb megfogalmazásban szólnak a dalok utánozhatatlanul.

https://www.youtube.com/watch?v=mlObrb7LAbc

A további  hangulatot DJ fokozza.
Jegyek: https://www.eventim.hu/hu/jegyek/kusette-rockabilly-night-budapest-lock-the-club-1174247/performance.html