Csodaszülinap a Csodák Palotájában! Ahova érdemes elmenni!

 

Amikor egy gyermek szülinapja közeleg, igyekszünk az ünnepséget minél különlegessé, emlékezetessé, az ünnepeltet nagyon boldoggá tenni.

Amikor 12-13 éves kiskamaszokról van szó, igen nagy kihívás lekötni őket, összetartani a nagyobb társaságokat. A Csodák Palotája több szempontból is tökéletes választás. Nemcsak a gyermekek, de a felnőttek számára is rengeteg tanulási lehetőség rejtőzködik az izgalmas és érdekfeszítő játékok közepette.

A Csodák Palotájában, nemcsak az érdekes programok között van óriási választék, hanem a pizzák, illetve ínycsiklandozó torták között is.

A bulihoz egy teljesen különálló termet biztosítanak, ahol zavartalanul lehet enni, inni, énekelni, illetve jókat beszélgetni.

A programok kiválasztásánál több csomagból választhatunk.

Például, nagyon érdekes és az előadók roppant szórakoztató módon adják elő a fizika, kémiai órán is hasznosítható infókat.

Kiderül, hogy vannak helyzetek, amikor nem is olyan könnyű elfújni azt a bizonyos gyertyát)). A Csopában igazi tudománnyá válik a gyertya fújás, de lesz ott még tűzijáték, szárazjeges lufi, szóda, szívószálduda, kesztyűduda, teáskanna rádió, tűztornádó, légágyú.

A számos tanulási/szórakozási lehetőség mellett tovább kísérletezhetnek a gyermekek. Egyre többet hallani a különböző szenzorokról. A foglalkozás során élelmiszerüzletekben beszerezhető alapanyagokból készítenek természetes érzékelőket. Ha ti is kíváncsiak vagytok, hogyan lehet egyszerűen eldönteni, mesterséges vagy természetes ételfestékkel színezték-e a kedvenc italodat, megnőtt-e a CO2 koncentrációja a borospincében, ugorj be a Csodák Palotája laborjába.

A biliárdfoci és különleges csocsók nemcsak a fiúkat mozgatják meg, hanem a lányok is szívesen részt vesznek a mozgalmas programokba.

A személyzet kedves és segítőkész, az biztos: a Csodák Palotája minden esetben jó választás, csak ajánlani tudjuk!