A francia chanson királynője Budapestre érkezik!

 

A chanson koronázatlan királynője, Mireille Mathieu “Made in France” európai turnéjával Magyarországra látogat jövő év márciusban. Az utolsó budapesti koncertjén teltházzal ünnepelte az egész magyar közönség. Ezúttal 2020 március 10-án a Papp László Sportarénában fogja kísérni a Cseh Nemzeti Filharmónia és több meglepetés vendég.

A karizmatikus francia chansonniere, Mireille Mathieu 1970-ben kezdte zenei pályafutását, és azóta több mint 1200 dalt rögzített, több mint 40 albumot adott ki, és a világ minden táján fellépett.

“Nagy örömünkre szolgál, hogy újra dolgozunk a Madame Mathieu-val. A koncertjei nem csak az éneklésről szólnak. Utánozhatatlan hangszíne, eleganciája, illetve maga a zenekarral együtt közösen teremtett atmoszféra az, ami felejthetetlenné teszi a showt. Világhírű dalai egy egész korszakot alapoztak meg az Európai ízlésben. – mondja a JVS GROUP a közelgő koncertről.

Mireille Mathieut méltán nevezik Edith Piaf utódjának. Az egész világ ismeri híres dalait, Mon belu, Qu’elle est belle, Mon bel amour déété-t, de tipikus frizuráját is, a rövid fekete bubi frizurát, amely világszerte inspirálja a fodrászokat. A Madame Mathieu együttműködött olyan nemzetközi szupersztárokkal, mint például Charles Aznavour, Julio Iglesias, Frank Sinatra, Tom Jones és Paul Anka.

Mireille Mathieu ősszel vette fel az új albumát, így mindannyian várjuk az új dalokat a budapesti show-n. Legyen része egy életre szóló élménynek, amely jövő tavasszal zenei felüdülést nyújt a rajongóknak és újonnan ismerkedőknek.

forrás: https://www.budapestarena.hu/program/mireille-mathieu-1