Aki ma válaszolt – Pádár Alexandra

1. Mit jelent számodra az a szó, hogy ANYA?
Anyu egyszerre barátnő és egy terminátor. Feltétel nélküli szeretet és biztonság. Egy olyan földi lény, aki miatt otthon érezheti magát az ember ezen a bolygón.

2. Milyen az egészséges ember?
Aki sokat mozog, nevet, élvezi az életet és többet érez, mint agyal. Természetesen hozzájárul ehhez a megfelelő táplálkozás, kiegyensúlyozott párkapcsolat, a család és a barátok.

3. Mi jut eszedbe a fehérről és feketéről?

Jin és Jang. A jó és a rossz egyensúlya. A nappal és az éjszaka….meg persze a zongora😋

4. Mi az a 3 dolog, ami nagyon fontos számodra?
Az első, ami a legfontosabb az fizikai egészségem és a mentális épségem. A balansz a káoszban.
A második fontos dolog (de ez akár lehetne az első is) a szeretteimmel való kapcsolatom.
A harmadig pedig egyértelműen a zene és az ezzel kapcsolatos minden egyéb.

5. Mit gondolsz a nők mostani helyzetéről?
Bár mostanra már kivívtunk magunknak némi látszólagos egyenjogúságot, azért még mindig azzal kell szembesülnöm, hogy vannak akik a középkorban ragadtak. Kevés olyan párkapcsolat van, ahol nem a jól megszokott “női és férfi” szerepek szerint élnek az emberek. A férfi mindig is férfinak fogja érezni magát, ha egy nővel áll szemben. Az erős nőktől egy bizonytalan férfi megijed és hogy bizonytalanságát leplezze, kétségbeesetten próbálja átvenni a kontrollt. Van, hogy sikerrel járnak, de általában az okos nők kiszúrják a bizonytalanságot és tovább keresnek, amíg megfelelő “társra”!!! találnak.

6. Mitől igazi férfi a férfi?
Férfi az, aki anélkül tud irányítani, hogy agresszívvá kellene váljon. Férfi az, aki melletted áll és kitart, akkor is, ha nem vagy éppen a legjobb formádban (gondolok itt betegség, gyerekszülés stb.). Férfi az, aki nem vádol vagy hibáztat, tart félelemben vagy próbál megvásárolni, hanem szeretettel manipulál. Nincsenek elvárásai, mert tudja, hogy a szeretet az elfogadáson alapszik.
Megjegyezném, hogy a “férfi” szót behelyettesíthetnénk az “ember” szóval is.
Én őszintén szólva nem nemeket vagy színeket látok, hanem lelkeket, embereket és szerintem ezt mindenkinek érdemes lenne átgondolni…hiszen belül pl. mindenki piros🤣😅

7. Mit teszel az egészséged érdekében?
Rendszeresen sportolok gyerekkorom óta. Kisebb kihagyás után már nem profi szinten, de MBII-be visszatértem a versenyszerű röplabdázáshoz.
Az étkezésre is próbálok odafigyelni, amennyire csak tehetem. E téren szerencsém van, mert kifejezetten kedvelem az egészséges ételeket, pl. gyakran eszek magvakat vagy hummuszba mártogatok zöldséget, nassolni való helyett.

8. Mi a férfi feladata a családban?
Hogy jó apa legyen. Legelső és legfontosabb dolga, hogy felelősséget vállaljon a nőért akit szeret és hogy ezt a gyermekének is megmutassa, hogy mennyire szereti az anyukáját. Fontos, hogy érzelmi biztonságot adjon és kősziklaként álljon a család elé, hiszen lássuk be egy nőnek egészen más jellegű problémái adódnak az életben. Egy nőnek csak szeretet kell és akkor megteremt mindent, ami egy otthonhoz és a boldog családhoz szükségeltetik. Mindig megértéssel és tisztelettel kell fordulni felénk, mert csupán csak azzal, hogy nőnek születtünk óriási feladatot vállaltunk az életben, hisz minden férfinak valaha egy nő volt az édesanyja, az életét adója!

9. Mit tartasz egy nőben vonzónak/taszítónak?
A szépség relatív. Lehet, hogy ami nekem tetszik, az másnak hátborzongatóan visszataszító és fordítva. Szerintem a lényeg, hogy mindenki legyen hű önmagához! Az önazonosság a fontos! Hogy tudd, hogy ki vagy! A tudatosság az új szexi!🤗

10. Milyen egy jó nő-férfi kapcsolat?
Minden ember más…nem lehet ennyire általánosítani…ki ezt szereti, ki azt… ettől szép az élet, hogy tele van diverzitással.
Én pl. azt szeretem, ahol a férfi nem akarja ledominálni vagy manipulálni a nőt. Hanem szabadon hagyja. De mégis törődik vele…
…persze van aki ezt pont fordítva szereti. 😃

11. Van kedvenc íród? Ki ő és miért szereted az írásait?
Ha a két zenekarom színvilágára gondolok, Stendhal: Vörös és fekete 😉 Nem tartom magam klasszikus értelemben olvasottnak, az élet könyvéből lapozgatok mindennap. Szeretem a pszichológiai témájú írásokat. Mindig is  foglalkoztatott, hogy megértsem az emberi elme rejtélyeit.

12. Valóra vált álom?
Pici lánykorom óta énekes/színésznő szerettem volna lenni. Egyszer még a konyhaasztalból is színpadot varázsoltam. Anyu persze kifigurázott, hogy orrhangom van…na ennek meg is lett az eredménye😅
Gyakorlás, gyakorlás …és most itt tartunk. Nem hinném, hogy ez egy álom lenne, mert az álmok azért álmok, mert nem válnak valóra…csak álmodozunk róla…aztán lehet, hogy néha valóra válnak, de a valóságban ez mindig teljesen máshogy néz ki.😃 Mondok egy példát: Amikor fiatal voltam Christina Aguilera szerettem volna lenni. Kicsit később, még énekesi pályám kezdetén léptem fel C. Aguilera alteregóként. Amikor beléptem a helyszín bejáratán, akkor lettem figyelmes egy plakátra, amin hirdették, hogy aznap este C. Aguilera fog fellépni…. én meg gondoltam magamban…-“dehát az én vagyok!”😅😅😅 Mondhatjuk, hogy ez egy valóra vált álom? Hisz gyakorlatilag C.A. voltam…még ha egy órára is.
Na hát pl. ilyen furcsa fricskákkal illetett már az élet.😅

13. Mit jelent számodra a szerelem?
Mindig vágytam az igazi társra. Szerelmek jöttek és mentek az életemben. Mindenkit máshogy, másért szerettem. Valahol belül mindig tudtam, hogy eljön az igazi.

14. Mit jelent számodra a minőség?
Valamit vagy minőségi módon csinálok meg, vagy nem csinálom. A maximalizmusom a zenére maximálisan igaz. 100%-ig beleteszem magam, néha már túl is stresszelek a tökéletességre való nagy törekvésben, aztán szépen mindig rájövök, hogy ez nem erről szól … és hogy a tökéletlen az új tökéletes! Ettől kapja a közönség az összetéveszthetetlen Pádár Alexandra-élményt…a valódiságot. Ma már minden photoshopolt, szétpitchelt vagy cenzúrázott…én nem szeretnék ezek közé tartozni. Vállalom magam a hibáimmal együtt!😋 Az eredetiség a legjobb minőség.

15. Hogyan lehet feldolgozni a sikereket?
Ugyanúgy, mint a kudarcokat: Menj tovább. (Ahogyan a dalom címe mondja, amit hallhattok a rádióban is:) 😉 Az élet minden helyzetére igaz, hogy újjá kell születnünk porainkból, mint egy főnixmadár….ez az egyetlen járható út. Van aki fél a sikertől, van aki elszáll tőle. Én ugyanaz a lány vagyok, aki élvezi amit csinál és ha ledob a zeneipar hatalmas lova, akkor majd újra visszamászom rá.

16. Hol láthatunk, hallhatunk legközelebb?
Aki ismer vagy látta már a honlapomat (alexandrapadar.com), az tudja, hogy milyen sok területen és műfajban mozgok. A legközelebbi koncertünk a Woodstock Barbie nevű felállással lesz március 12-én Budapesten a 3 Hollóban este 8 órától és március 14-én Nyíregyházán a Hollywood nevű klubban. Akit egyébként érdekelnek a friss infók a koncertekről az a Fb hivatalos oldalamon (tehát Pádár Alexandra hivatalos oldalán) és az instagramon megtalál minden ehhez szükséges információt. Nyáron általában sok szabadtéri zenélésre van lehetőség, úgyhogy nagyon várom már a jó időt!:) A Piros Cipellők nevű zenekarommal is fogunk zenélni … általában a Zsiráfban és a Raqpart nevű helyeken szoktunk játszani, ha pesti viszonylatban gondolkozunk, úgyhogy minden érdeklődőt, zenekedvelőt szeretettel várunk!

Köszönjük szépen!