Aki ma válaszolt: Köllő Babett

Mit jelent számodra az a szó, hogy ANYA? 

Milla, a kislányom a mindent jelenti számomra. Mielőtt megszületett, el sem tudtam képzelni, hogy létezik ilyen szeretet. Mi vagyunk a borsó meg a héja.

Milyen az egészséges ember?  

Az egészséges ember boldog és kiegyensúlyozott, az egészség számomra a fizikai és szellemi egészséget jelenti, ez egy komplett egész, ezért egészség. Egy kicsit kizsákmányoltam az utóbbi időben a szervezetemet, ezt most igyekszem helyrehozni.

Mi jut eszedbe a fehérről és a feketéről?   

A fekete a kedvenc színem, kicsi korom óta szeretem, a fehéret idősebb koromban kezdtem megszeretni. A feketéhez nem társítok negatív képzeteket, nálam a fekete is harmónia.

Mi az a 3 dolog, ami nagyon fontos számodra? 

A család, idetartoznak a háziállataim is, a munkám és az egészség.

 Mit gondolsz a nők mostani helyzetéről?

Független nőnek tartom magam, de úgy gondolom, hogy a túlzott emancipáció kicsit betett nekünk. Kicsit úgy érzem, hogy átestünk a ló túloldalára. Én nőként szeretnék nő lenni, de mivel kiheréltük az összes férfit, ezért nagyon nehéz megélni a nőiséget olyan férfiak mellett, akik joggal sérelmezik, hogy miért nyitnák ki nekünk az ajtót, mikor a múlt héten ezt még kikértük magunknak. Azt gondolom, hogy ugyanannyi jog jár nőknek és férfiaknak. Édesanyám Amerikában él, ott inkább tapasztalom, hogy egy férfi már nem tud férfi lenni és ez nagyon zavaró.

Mitől igazi férfi a férfi?

Az ideális férfi úriember. Nagyon intelligens, az érzelmi intelligenciája is nagyon magas kellene legyen. Nálam nagyon kardinális kérdés, hogy szeretek felnézni egy férfire, de fontos a humor és még sok minden.

Mit teszel az egészséged érdekében? 

Világéletemben sportoltam. Most kezdtem el tudatosan étkezni, korábban az életmódom miatt legtöbbször azt ettem, ami épp adódott. Ezen szeretnék változtatni egy egészséges és tudatos táplálkozással.

Mi a férfi feladata a családban?

Mi felosztottuk magunk között a teendőket, a gyerekkel és házzal kapcsolatos dolgok hozzám tartoznak. A férjem pedig intézi a céges ügyeket, vállalkozásokat és a házhoz és egyebekhez kapcsolódó technikai problémákat.

Mit tartasz egy nőben vonzónak/taszítónak?

Számomra káromkodásnál taszítóbb nincs egy nőnél, a legfontosabb a kisugárzás, szerintem ez egy veleszületett dolog.

 Fontosnak tartod a táplálékkiegészítést? 

Egyre inkább, az egészséges táplálkozással együtt.

 Milyen egy jó nő-férfi kapcsolat?  

Mindenképpen őszinte. Az ideális kapcsolatban az emberek úgy szeretik egymást, hogy kellő teret hagynak a másiknak, hagyják levegőhöz jutni. Szeretem, ha hagyjuk, hogy a másik hiányozzon egy kicsit és érzékeljük a hiányát.  Ne megváltoztatni akarjuk, hanem támogatni abban, amit ő szeretne és akkor szerintem működik.

Van kedvenc íród? Ki ő és miért szereted az írásait?

Rengeteg íróm és költőm van. Gyerekkorom óta szeretek olvasni, általános iskolában a romantikusokat, Stendhalt, Victor Hugot, Tolsztojt szerettem. Ahogy nőttem, bejött a képbe Vonnegut, Kundera, nagyon széles a skála, amit olvasok. Nagyon szeretem Náray Tamás barátom könyveit is. Szeretem az olvasmányos műveket, például A Mester és Margaritát.

Valóra vált álom?

3 éves koromban Bonyhádon közöltem édesanyámmal, hogy színésznő leszek. Ez onnan, akkor hatalmas dolognak tűnt és bizonyos értelemben viccesnek is.

Mit jelent számodra a szerelem? 

Őrült nagy teher és egyben hatalmas áldás. Fiatal koromban azt a fajta szerelmet szerettem, amikor ültem a másik mellett, tudtam hogy fél óra múlva el kell válni, még együtt voltunk, de már fizikai fájdalmat éreztem a hiányától. Fiatalon nagyon szerettem szerelmes lenni, de szerettem ennek a szenvedős oldalát is megélni.

Hiszel az újjászületésben? 

Abszolút. Több alkalommal is jártam Bujka Antal médiumnál, december közepén sikerült beszélgetnem nagypapámmal, aki három éve elment. Fantasztikus élmény volt, sokat hallunk-olvasunk a túlvilági életről és mikor megkapod a bizonyosságot, az a legnagyobb csoda. A lenagyobb csoda úgy élni, hogy tudod, hogy van hová menni és ott jó lesz.

Szerinted ki vagy te?

Egy teljesen átlagos anyuka vagyok, akinek izgalmas munkája van.

Mit jelent számodra a minőség? 

Szeretem a jó ételeket, szeretek minőségi könyveket olvasni, minőségi emberekkel időt tölteni. Harminc-egynéhány éves koromban elkezdtek kicserélődni a barátaim és teljesen más jellegű, minőségi kapcsolataim lettek.  Már nem azért találkoztam valakivel, mert tiszteletből találkozni kell, ezeket a dolgokat elengedtem, hiszen lejárt az idejük. Szulák Andi kolléganőm is megerősített ebben, hogy harminc körül van egy váltás az ember életében, addig a mennyiségi dolgokat szereted, onnantól kezdve elkezded minőségként élni a saját életedet.

Hol láthatunk legközelebb?

Jelen pillanatban a Feleségek luxuskivitelben harmadik évadát forgatom, van egy másik forgatásom is, amiről most még nem lehet beszélni, valószínűleg május környékén kerül bejelentésre. A forgatások miatt a színházi életem háttérbe szorult és jelenlegi korlátozások miatt még én sem tudom mikor láthatnak színpadon újra.