Aki ma válaszolt: Spitzer Gyöngyi-SOMA-

1.Hogyan fogalmaznád meg másképp az időt?

–  Az idő a napok múlásának mérésére kialakult fogalom. Nincs és mégis van.

2.Mi a véleményed a mostani kialakult helyzetről? Hogyan telnek a napjaid?

– Nem hiszek a véletlenekben. Egyre jobban érzem, hiszem, tapasztalom, hogy az Univerzumban, és itt a Földön, REND van. A tökéletes törvények tökéletesen működnek. Sok szempontól szükségünk volt erre a vírusra – az áldozatok ellenére is, amik minden nagy változásnál vannak. ( Együtt érzek velük és a hozzátartozóikkal, ezúton is sok erőt kívánok nekik.) Elképesztő mennyiségű tanítást hozott, és még fog hozni. Hála érte!

Velem minden oké, kifejezetten jól érzem magam, tevékeny az életem. Elkezdtem az online konzultációkat, amiket élvezek, nagyon izgalmas új “kaland”. Épp így az online kurzusok, vezetett meditációk, és építem a kis csapatommal a segitekegycsaladot.hu oldalt és projectet, ami egy teljesen új dolog. Egyelőre még töltjük az oldalt, nagyon sok adatvédelmi és jogi herce-hurcával jár, sokat dolgozom benne.  4.éve van meg az ujegyensuly.hu oldalam, ez is mindennapi teendőkkel lát el. Szóval nem lett kevesebb a feladat. A bennem levő mintázat („turbó Klárika”) nem engedi. Viszont életmódváltásban vagyok, és igyekszem minden nap a csodálatos, feltöltő természetben lenni.

3.Mi jut eszedbe a fehérről és feketéről?

– jin-jang, nő-férfi, az anyaméh sötétje, a sperma fehérje, a dualitás.

4.Mi az a 3 dolog, ami nagyon fontos számodra?

– szeretet, természet, kreativitás- de valójában 1 szóval: egyensúly.

5.Mit gondolsz a manipulációról?

– money-puláció. Nagy tükör abban, hogy ki mennyire alszik.

6.Mennyire vagyunk SZABADok?

– attól függ, ki milyen tudatszinten van. Az átlagembernek, az „alvó”gyermekembereknek nem több a szabadakarata, mint hogy piros vagy sárga pulóvert vesz föl aznap. Az oldalamon erről hosszabban írok: https://www.ujegyensuly.hu/onismeret/szabadon-szarnyalni-vagyom-mint-a-sasmadar

7.Mit  tartasz egy emberben vonzónak/taszítónak?

– vonzó az önazonosság, és taszító, ha nem csak másnak, hanem még magának is hazudik valaki. És ha ez még rossz indulattal, butasággal is párosul, nos, ők nagy tanítók, hogy lehet valakit elfogadni.

8.Mit jelent számodra a szerelem?

– a létezésbe való szerelmet, az élet szeretetet és annak az áramlását

9.Hiszel az újjászületésben?

– 5 éves korom óta TUDOM, hogy van reinkarnáció. Tele vagyok emlékekkel.

10.Hogyan definiálnád a minőséget?

– a mi-NŐ-séget? Számomra az a minőségi, ami szívvel-lélekkel-tudással-felelősséggel és lelkesedéssel készül, jön létre.

11.Mi üzensz a 20 éves önmagadnak? És a 90 évesnek?

– Épp elég jó vagy Gyöngyi!

12.Hol „ találkozhatunk” veled?

– az ujegyensuly.hu oldalamon minden 2.hétfőn van a férjemmel együtt a Mamagésa és Papaszamuráj válaszolnak rovatom, https://www.ujegyensuly.hu/szerzok ami egy videóban való kiválasztott kérdésre való válasz, ide rendszeresen írok is. A kurzusaimról, táboraimról az oldalamon lehet olvasni: http://www.somamamagesa.hu/kurzusok