What ?

Fotó:https://keepcalms.com/
Tény, hogy sokfélék vagyunk, mindenkinek megvannak a szokásaik, elfoglaltságaink, napi rutinjaink, élethelyzeteink… A megértésem és elfogadásom ellenére nagy valószínűséggel SOHA nem fogom megérteni /az utóbbi időben már nem is akarom megérteni, csak idő és energiapazarlás/ azokat az embereket akik megígérnek valamit és nem tartják be. Korábban kiírtam, hogy magyarról- magyarra vállalok fordítást magyarnak…lehet, h viccesnek hangzik, de egyáltalán nem vicceltem.
pl:
– 2022 május 21, 10 óra, az nem 2034 péntek 11, vagy egyéb időpont, az 2022 május 21, 10 óra!!!
vagy:
-lépj egyet balra, az tényleg nem azt jelenti, h lépj kettőt jobbra
-mindjárt visszahívlak és 1 hét múlva hív vissza, a mindjárt az uszkve maximum fél és még maximumabban egy óra,semmiképp nem 1 hét
-hozd ide a piros sapkát, az nem azt jelenti, hogy hozd ide a sárga sapkát, jó lesz az is alapon…. de számos példa van.
Ezekben az esetekben mi történik?
Nah ez lehet, h már kezd vicces lenni, de sajnos nagyon szomorú.
Maradjunk az első példánál. Az illető nem jön el a megbeszélt időpontra/úgy, h az időpontot Ő határozza meg/ és nem azért mert bármi közbejött, elfelejtette, hanem csak úgy nem jön el.Te ott vagy a megbeszélt időpontban és igyekszel pontosan érkezni, hisz megtiszteled a másik embert, idejét. 5-10 percet türelmesen vársz, forgalom stb… később amikor kezd tisztává válni, h az se biztos, h a delikvens odamegy kedvesen felhívod, h mégis WHAT?:-)))
Jóesetben felveszi majd dőlnek rád a szavak….Ha nagyon fontos számodra a találkozó akkor szeretnél még egy esélyt adni a történetnek… egy újabb időpont megbeszélése, és nincs kizárva, h akár időben összejön…. BUT…szárnyra kell a hír, hogy ilyen esetben Te erőszakos vagy. A delikvens nem azt veszi le, hogy Ő egy pöcs, mert el se ment az első találkozásra, nem tartotta be a szavát, nem azt nem veszi a csökött agya… hanem azt veszi le, hogy te erőszakos vagy, hisz csak”kierőszakoltál” egy másik találkozót…majd boldogan elmeséli ismerőseinek, barátainak, hogy te ok vagy na de, h milyen erőszakos ..Te meg ott állsz és nem érted,,,, te vagy az erőszakos???nah ugye értik??? szuper!!!
 
Minden esetre az egész világ működését simán le lehet képezni kicsiben, csak kell egy mini leltárt csinálnunk a szélesebb környezetünkben és máris kapunk, egy tökéletes választ arra vonatkozóan, h biza valóban nagyon komoly baj van.
Sok ember valóban nem érti a szavak jelentését, ami tulajdonképpen arra lett kitalálva, hogy érthetően és értelmesen kommunikáljunk.A tisztelet mint olyan…igen drága kincs, aki tudja, érti, h mit is jelent tanítsa és ne féljen attól, h azok az emberek akik nem ismerik a szavak valós jelentését milyen bélyegekkel ragaszgatnak össze, tök mindegy mit mondanak, nem az lényeg, h mit, hanem az a lényeg, h KI!:-)