Ezt szeretném megosztani Veletek, olyan szép

Ezt a gyönyörű történet Robby Bellastoria-tól származik a Discover Africa c. művéből és a Midwives of the Soul osztotta meg.Photography | Carol Beckwith & Angela Fisher

Sziasztok?
Ezt szeretném megosztani Veletek, olyan szép❣️

“Dél-Afrikában, ??a Namibiai Himbában egy gyermek születésnapja nem az, amikor világra jön, sem az, amikor a megfogan, hanem az, amikor gondolatként megfogan az édesanyja lelkében.
Amikor egy nő úgy dönt, hogy gyermeket szeretne, ?? leül egy fa alá és addig figyel, míg meg nem hallja a hozzá megszületni vágyó gyermeke énekét.? Miután hallotta a dalt, odamegy ahhoz a férfihez, aki a gyermeke édesapja lesz és megtanítja neki a dallamot. ? És akkor, amikor szeretkeznek, amikor fizikailag is megteremtik a gyermeküket, ezt a dalt énekelik, hogy hívják Őt.??

Amikor az édesanya várandós lesz, megtanítja a gyermeke énekére? a bábákat???? és az falu idős asszonyait. Szülés közben ezek az asszonyok és a szülő anya körül lévők ezt a dalt éneklik, hogy üdvözöljék Őt.?
Ahogyan a gyermek növekszik, a többi falubeli is megtanulja az énekét. Amikor elesik vagy megsérül, valaki felveszi és ezzel a dallal ?nyugtatja. Amikor az élete során valami csodálatosat ? tesz vagy amikor sikeresen veszi az élethez tartozó akadályokat, akkor ezzel a dallal? éltetik.
A törzsben van még egy helyzet, amikor felhangzik a gyermek dala.

Ha bármikor az élete során eltévelyedik vagy bűnt követ el, akkor a főtérre hívják és a közösség egy kört formál körülötte.
És eléneklik a dalát.?
A törzs felismerte, hogy az antiszociális viselkedést nem büntetéssel lehet megtörni, hanem szeretettel❤️❣️ és azzal, hogy emlékeztetik, ki is ő valójában. Amikor felismered a saját dalodat, nem akarsz vagy egyszerűen nincs szükséged arra, hogy másokat bánts, másoknak árts.
…és ugyanígy tesznek szükség esetén a házasságukban is: a dalaikat ketten, közösen éneklik el.

Amikor a gyermek megöregszik, élete végéhez ér és a halálos ágyán fekszik, addigra a törzs minden tagja ismeri az Ő énekét és eléneklik neki. Búcsúzóul, életében utoljára.?